To je to što me zanima!

Djevojčicu (4) našli izbodenu nožem, uhitili su njenu majku

Londonska policija je izvijestila kako su tijelo curice pronašli nedugo nakon što su dobili prijavu u četvrtak popodne. Uhitili su ženu za koju smatraju da joj je majka
Vidi originalni članak

Djevojčicu (4) pronašli su izbodenu nožem na području Clapton na istoku Londona. Londonska policija je izvijestila kako su tijelo curice pronašli nedugo nakon što su dobili prijavu u četvrtak popodne. Uhitili su ženu za koju pretpostavljaju kako joj je majka, a terete je za ubojstvo kćeri. Žena je do nedavno bila u bolnici za mentalne bolesti.

Djelatnici Hitne pomoći na mjestu nesreće su proglasili smrt curice. Njenu obitelj su obavijestili o smrti, ali još nisu službeno identificirali tijelo. Obdukciju će obaviti tijekom vikenda, piše Sky.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • cicika 18.12.2010.

    svaka budala moze dobit dijete...ma strasno.... i jos mentalno bolesnoj zeni koja se ljecila u ustanovi daju malenu ja bi uvela psiho test za sve koji zele postat roditelji pa da vidimo ,ta sigurno nebi prosla a i brdo njih koji nisu svojim (ne)ponasanjem zasluzili da ih neko zopve mama ili tata!

  • papagajii 18.12.2010.

    svaka budala dobije djete ,zalosno sto neki roditelji nemaju osjecaja za djecu ,ako mu ga bog vec dao pa paziga i cuvaj ,ako vec nemozes bolje onda da je djete dala u dom ili na usvajnje gdj bi djetetu sigurno bilo bolje ,a ne da ga ubije

  • KrajinaForce 18.12.2010.

    sisis

Komentiraj...
Vidi sve komentare