To je to što me zanima!

Djevojčicu gušili, živu zakopali i ostavili da umre: Preživjela je

Indija: Curicu staru između pet i sedam godina je pronašao muškarac koji se vraćao s polja. Odmah ju je odnio na policiju. Nestala je i majka djevojčice koju traže
Vidi originalni članak

Alok Kumar iz indijskog sela Maanpur u ponedjeljak navečer vraćao se s polja šećerne trske kada je čuo pozive upomoć. Krenuo je prema zvuku i primijetio, nasred polja, da se nešto ispod zemlje miče. Kopao je i uskoro izvukao van djevojčicu koja je bila u polusvjesnom stanju.

Odmah je s njom odjurio na policiju. Djevojčica koja se zove Tanu i koja je stara između pet i sedam godina, na vratu je imala tragove gušenja. Policija je uskoro saznala da je majka djevojčice Renu Awasthi iz sela Semri Gaura.

Djevojčicu je oteo par, navodno njezini stric i strina, koji su je pokušali ubiti. Susjedi su rekli da djevojčicu i njezinu majku nisu vidjeli od 20. kolovoza. Policiji se javila baka djevojčice.

- Moja Renu je bila u braku nekoliko mjeseci, a onda se vratila k nama. Prije 15-ak dana je otišla zajedno s Tanu i nestala - rekla je majka. Policija sada traži Renu. Tanu je u međuvremenu puštena iz bolnice i brigu o njoj je preuzela baka, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Ideš Đurđa 31.08.2014.

    To su zivotinje a ne ljudi. Ko zna sta je s mamom?Pa sta rade...

  • silo 30.08.2014.

    Sve ovakve vijesti iz Indije i Kine treba uzeti sa rezervom.

  • kung fu panda 28.08.2014.

    pronači strica i strinu i napraviti im isto samo zakopati ih dublje

Komentiraj...
Vidi sve komentare