To je to što me zanima!

Djevojka (15) kod Bjelovara pala s električnog romobila: Ozlijeđena je i čeka je kazna

Do nesreće je došlo kada je djevojka električnim romobilom zahvatila bankinu, što je rezultiralo nekontroliranim kretanjem. Romobil je tada udario u bočnu stranu osobnog automobila
Vidi originalni članak

U prometnoj nesreći je ozlijeđena 15-godišnja djevojka koja se dogodila oko 6,35 sati na državnoj cesti između Velike Pisanice i Drljanovca.

Do nesreće je došlo kada je djevojka električnim romobilom zahvatila bankinu, što je rezultiralo nekontroliranim kretanjem. Romobil je tada udario u bočnu stranu osobnog automobila, daruvarskih registarskih oznaka, kojim je u suprotnom smjeru upravljao 52-godišnjak.

Prijeti joj novčana kazna od 190 eura

-  Vozačica električnog automobila, koja nije koristila zaštitnu kacigu i reflektirajući prsluk, u nesreći je zadobila lakše tjelesne ozljede. Protiv vozačice električnog automobila slijedi podnošenje optužnog prijedloga zbog počinjenih prekršaja iz članka 112. stavka 4., članka 113. stavka 2. i članka 114. stavka 2. Zakona o sigurnosti prometa na cestama - naveli su iz PU bjelovarsko-bilogorske.

MALOLJETNICA TEŠKO OZLIJEĐENA 'Tjedno u Klaićevoj primimo i do sedmero djece zbog ozljeda s romobila. Bit će ih sve više...'

Policija protiv djevojke diže prekršajnu prijavu jer nije nosila kacigu (30 eura), nije na sebi nosila reflektirajući prsluk (bila je magla i smanjena vidljivost – 30 eura)) te zato jer je izazvala nesreću, odnosno jer se nije kretala što bliže desnom rubu kolnika, kako to u ovoj situaciji (ceste bez nogostupa) nalaže zakon (130 eura). 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Zagreb u srcu 17.10.2023.

    Bankinu???? Valjda rubni dio kolnika,odnosno vanjski dio nogostupa,onaj sami rub

  • Čistokrvni gmo free 17.10.2023.

    Što bi tek dobila da je nekog pregazila sa autom i pobjegla...🤔

  • domagoj264 17.10.2023.

    Žao mi je zbog ozljede ,ali naravno da treba biti kažnjena .

Komentiraj...
Vidi sve komentare