To je to što me zanima!

U Srbiji privode djecu: Reagiraju na svaku dojavu. Curicu priveli jer je objavila nešto na TikToku

Tri dana nakon stravičnog pokolja sve je više slučajeva u kojima mladi posjeduju oružje ili prijete na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Maloljetna djevojka završila je na razgovoru u policiji u Srbiji nakon što je na TikToku snimala video zapise u kojima ismijava masakr u srpskoj osnovnoj školi i pritom veličala dječaka (13) koji je ubio zaštitara i osmero učenikaprenosi Kurir.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S obzirom da je riječ o maloljetnici, protiv roditelja će biti podnesene prijave.

Tri dana nakon stravičnog pokolja sve je više slučajeva u kojima mladi posjeduju oružje ili prijete na društvenim mrežama.

Nedozvoljeno nošenje oružja

U Vranju će policija podnijeti kaznenu prijavu protiv tinejdžera (17) zbog sumnje da je nedozvoljeno kod sebe nosio vatreno oružje i posjedovao eksplozivni materijal.

SRBIJA ZAVIJENA U CRNO Beograd tuguje za žrtvama iz škole: Danas je pogreb zaštitaru i još troje ubijenih učenika

Policijska uprava priopćila je da nakon prijave građana pretražila kuću mladića u Vranjskoj Banji i pronašla pištolj.

Prijetio kolegici

Drugi slučaj dolazi iz Knjaževca kod Zaječara na istoku Srbije. Policija je u petak uhitila dječaka (15) zbog osnovane sumnje da je izvršio kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti, javlja portal Zaječar online.

Sumnja se da je 3. svibnja poslao prijeteću poruku kolegici (15) iz razreda, što je ona prijavila policiji. Dobio je kaznenu prijavu te je priveden sucu za maloljetnike Višeg suda u Zaječaru.

KAOS U SRBIJI Uhitili su dječaka koji je prijetio učenici, drugom našli pištolj u kući, treći najavio da će ubijati

Prijetio da će napraviti isto kao napadač iz Beograda

Treći slučaj je iz Srijemske Mitrovice. Policija je privela dječaka (14) zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti.

On je navodno na društvenim mrežama objavio fotografiju osumnjičenog za ubojstvo osmero djece i zaštitara u beogradskoj osnovnoj školi.

Uz fotografiju je ostavio poruku da će učiniti isto što i napadač iz beogradske škole, prenosi Nova.rs. Uz kaznenu prijavu je priveden sucu za maloljetnike

Idi na 24sata

Komentari 114

  • Šugaman 07.05.2023.

    Bojim se da je to nužno. Ovo je sad prilika da se sasiječe u korjenu i krene s temeljitim promjenama u društvu, jer ovo je otišlo predaleko. Teenageri moraju znati da postoje granice i da svako ponašanje ima i svoje posljedice. U moje vrijeme to se podrazumijevalo, znao sam da ako napravim sranje da će me stari prebiti ko vola u kupusu. Ovo danas nije normalno. Mogu psiholozi-demagozi baljezgati što hoće, ali strahopoštovanje prema autoritetu, počevši od roditelja i učitelja, je temelj odgoja. Bez toga ništa drugo ne vrijedi.

  • ŽivilaHrvatska 07.05.2023.

    A oni koji veličaju kokardaše Mladića Arkana,Šešelja i ostalu ekipu iz pašaluka ne hapse?! a malu hapse 😏 Ako će mo pošteno i sam je Ćubasti 👄u tom kolu veličanja 😏a zar nije i on mlad i zelen ubijao bre po hrvatskim selima i gradovima?! Tako daa iz prve ruke sam Ćubi 👄im je slika prilika i uzor 😏 Maa daj bre dalje od nas i naše 🇭🇷

  • uwaga 07.05.2023.

    Djecu triba tući

Komentiraj...
Vidi sve komentare