To je to što me zanima!

Djevojka koja je silovana u Podstrani bila je neubrojiva

R. Š. (24) tereti se za spolni odnošaj bez pristanka i pokušaj ubojstva. Prijeti mu dugogodišnja zatvorska kazna. Iduće ročište zakazano je za 3. listopada
Vidi originalni članak

Na Županijskom sudu u Splitu treći put je vještačeno u vezi silovanja u Podstrani koje se zbilo prije četiri godine. Vještakinja iz Zagreba ustvrdila je da je silovana djevojka bila neubrojiva. Inače, R. Š. (24) tereti se za spolni odnošaj bez pristanka i pokušaj ubojstva. Prijeti mu dugogodišnja zatvorska kazna. Iduće ročište zakazano je za 3. listopada, a nakon toga očekuju se završne riječi te presuda.     

Idi na 24sata

Komentari 105

  • centarfor 23.09.2016.

    Dobro je da ova vještakinja (da ne kažem vještica) nije zatražila rekonstrukciju događaja. Može ju biti sram. Gdje ih sud samo nađe.

  • ivanunited 23.09.2016.

    Kakav iscrpan tekst....jao jao

  • miky* m 23.09.2016.

    ¸Mene zanima da li se uspijela barem fizički oporaviti ,psiha je stradala trajno,to što su napisali neubrojiva ne znam kako protumačiti,da je imala prirođen hendikep ili je bila pod kakvim drogama za silovanje ili pijana ,ako se dobro sjećam svi su bili studenti prve godine,možda se i ne sjećam dobro nakon 4g.

Komentiraj...
Vidi sve komentare