To je to što me zanima!

Djevojka koju su zlostavljali vršnjaci vraća se na nastavu

U policiji su nam potvrdili da su o događaju zaprimili prijavu i pokrenuli kriminalističku istragu. Zlostavljanje djevojke traje već godinu dana. Potvrdio nam je to i otac, koji će ju pratiti do škole
Vidi originalni članak

Sad je dobro, smirila se, sve je pod kontrolom i danas je vodim u školu, ispričao nam je to otac djevojke (18) koju su vršnjaci zlostavljali i snimke objavljivali na društvenim mrežama. Djevojka ima intelektualne teškoće i štićenica je jednog centra za djecu s posebnim potrebama u središnjoj Hrvatskoj. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Do kraja školovanja ću je pojačano kontrolirati, pratiti je u školu i iz škole, te gdje god se bude kretala. Nadam se da će se više ovome stati na kraj i da više neće biti problema - rekao je nam je jučer otac djevojke. 

 

Stravičnu priču o brutalnom iživljavanju vršnjaka nad djevojkom, inače polaznicom škole za djecu s intelektualnim teškoćama u središnjoj Hrvatskoj 24sata objavio je u subotu. Djevojku su maloljetnici pozvali na druženje na igralište, a zatim se na njoj brutalno iživljavali. Pojedi to, to je fino, govorili su nudeći joj izmet s poda. Nesretnica je uzela izmet i strpala ga u usta, a zatim gotovo povratila.

SNIMALI IŽIVLJAVANJE Djevojku (18) s poteškoćama u razvoju tjerali da jede blato...

Sve to popratila je salva smijeha i podrugivanja. Na drugoj snimci natjerali su je da u usta ugura grančicu drveta kako bi se ispovraćala. Ravnatelj centra, koji nam je najprije kazao da o slučaju ništa ne zna, jučer je izjavio da će djevojka dobiti stručnu pomoć. Psihologinja ustanove koju djevojka pohađa nam je rekla da će kad se djevojka vrati u školu  učiniti sve da se normalno uključi u sve aktivnosti. 

- U redovnom smo kontaktu s njenim ocem zbog pratnje od kuće do škole radi dodatne zaštite - kazala nam je. 

U policiji su nam potvrdili da su o događaju zaprimili prijavu i pokrenuli kriminalističku istragu. Zlostavljanje djevojke traje već godinu dana. Potvrdio nam je to i otac. Prošle godine druga grupa maloljetnika natjerala ju je da se skine gola, a zatim su te fotografije objavili na društvenim mrežama. Tad još maloljetna, djevojka također nije bila svjesna što radi. Roditelji su već tad sve prijavili policiji i nadležnim.

- Policija je tad otkrila počinitelje. Ne znam što je bilo s njima jer nikad nisam dobio informaciju tko su oni, no situacija se nakon toga smirila i bilo je sve u redu do ovog incidenta - rekao nam je ranije otac.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • 24.02.2020.

    Skole su zoloski vrtovi za neodgojenu djecu.Hrvati misle da ce im drzava odgajat djecu.Kako mozes ocekivati da ce ti netko odgojit djecu ako ih ti sam ne zelis odgajati.Ja sam prozivio zlostavljanje kao djete prvo od svoje tzv obitelji a onda od drzave.Svi ste vi prokleti i skoncat cete u najvecoj mogucoj muci.Da prokleti bili i u grobu.Nikad necete imati mira to vam ja garantiram.Vasi lesevi ce biti dignuti iz groba u sluzbi mraka.

  • leptirus 24.02.2020.

    Istina je da institucije ne rade svoj posao. I moje su djete zlostavljali u Virovitici u osnovnoj školi. Zlostavljali od 1 do 6 razreda izrugivali se, lagali da je nešto napravila a nije. Ma svašta tukli ,zastrašivali nožem nožem. Sve to prijavljivali policij,i socijalnom bili u bolnici na slikanju .Bolnica napravila prijavu,ma ništa nisu napravili. Zlostavljače štitili cijelo vrijeme!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, ma strava koliko smo samo išli u školu kod pedagoginje pa do ravnateljice, ništa nisu riješili sve su to bile puste laži njihove da če poduzeti sve mjere koje oni mogu napraviti ,ali od toga ništa se nije dogodilo.a tako i od svih institucija Hrvatskih.Jer štite zlostavljače, zlostavljaći se štitili po stranačkoj ili nekoj utjecajnoj liniji .

  • 24.02.2020.

    . Kad se pojave ovakvi problemi toj državi njenim građanima se ne piše baš dobro . A što sa zlostavljačima i hejterima na 24 sata, sustav se urušava na svim frontovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare