To je to što me zanima!

Djevojka umrla nakon što je zube prala Aquafreshom

Francesca Sanna (19) umrla je od alergijske reakcije na zubnu pastu Aquafresh. Djevojka je dobila anafalitički šok i nekoliko sati poslije umrla
Vidi originalni članak

Francesca iz Oswaldtwistlea kraj Lancashirea u Britaniji bolovala je od astme i alergije. Roditelji vjeruju da je do kolabiranja i šoka došlo nakon što je zube oprala pastom za zube Aquafresh - Mild and Mint.
- Pluća su joj bila razorena iznutra, ali nije umrla od astme - potvrdili su patolozi dodajući da je njenu smrt moglo prouzročiti bilo šta, od paste za zube do tampona.
- Ona je bila mlada djevojka koja je jako pazila što i kako koristi. Moguće je da je ovaj šok bio reakcija na nešto na što Francesca nije ni znala da je alergična - ističu doktori.
Djevojka je te večeri nakon što je oprala zube izašla s prijateljicom van. Kad je sjela u automobil, potpuno je problijedila i otišla kući. Tamo se srušila i nakon nekoliko sati umrla u bolnici. Glasnogovornik tvrtke GlaxoSmith Kline koja proizvodi Aquafresh potvrdio je da su dobivali pritužbe na pastu Mild and Mint, ali da su ti sastojci za dobrobit kupaca uklonjeni.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • muskarac 18.01.2008.

    grozno nešto

  • zeljko_ri 18.01.2008.

    Mlada i tako je bila slatka...počivaj u miru

  • user_21159 18.01.2008.

    ...nikad si više nebum prala zube sa aquafreshom....

Komentiraj...
Vidi sve komentare