To je to što me zanima!

Djevojka umrla nakon što su joj silikon ubrizgali u stražnjicu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Britanka je htjela biti poznata i snimati video spotove, no rekli su joj da ima premalu stražnjicu. Otišla je u SAD kako bi ju povećala. Dali su joj injekciju silikona...
Vidi originalni članak

Studentica Claudia Aderotimi (20) preminula je nakon što su joj u ponedjeljak ubrizgali silikon u stražnjicu u hotelu Hampton Inn u Philadelphiji.

Britanka je u SAD otišla u zajedno sa tri prijateljice. Dvije su još u studenom prošle godine povećale stražnjice, a jedna je povećala bokove. 

Prijatelji kažu kako je Claudia čije je umjetničko ime bilo Carmella London htjela postati poznata hip hop pjevačica i glumica. Htjela je snimati video spotove, no rekli su joj kako ima premalu stražnjicu. Odmah nakon što su joj dali injekciju počela se žaliti na bolove u prsima i teško je disala. Odvezli su je u bolnicu gdje je u utorak umrla.

Operaciju je platila 1000 funti, a navodno ju je dogovorila na internetu. Policija kaže kako traže transvestita koji je djevojci ubrizgao silikon iako za to nije imao dozvolu, piše Sun. Navodno je koristio jeftiniju varijantu silikona te joj ga je možda ubrizgao u venu. 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • extraordinary01 10.02.2011.

    nije djevojka kriva što ju je frajer ubio jer ne zna svoj posao. ogroman postotak djevojaka u americi i hip hop modela ima umjetnu guzicu. nisam vidjela da se netko smije kada gleda te spotove, meni bome ni ovo nije smiješno

  • Stanko_1_1 10.02.2011.

    ha ha ha....bolje da su joj ubrizgali pamet u glavu nego silikon u guzicu....ha ha ha

  • p i j e v a c 10.02.2011.

    Glupača.sad će od nje ostat kostur s silikonskom guzicom...

Komentiraj...
Vidi sve komentare