To je to što me zanima!

Djevojka unakažena kiselinom pobijedila u kvizu 'Milijunaš'

Sonali je napao odbijeni prosac i njegovi prijatelji. Osvojila je oko 277.000 kuna koje će potrošiti na brojne potrebne operacije kako bi sačuvala vid i umanjila ožiljke
Vidi originalni članak

Indijka Sonali Mukherjee (27) je kao tinejdžerica preživjela brutalni napad kiselinom. Ostala je potpuno deformirana i od onda prošla brojne operacije na što je njena obitelj potrošila gotovo sav novac koji su imali. 

Nekad perspektivna studentica, koja je nakon napada prekinula studij, okušala se u indijskoj verziji kviza 'Tko želi biti milijunaš' i pobijedila!

Osvojila je oko 30.000 funti (oko 277.000 kuna) što će iskoristiti za daljnje liječenje.

Sonali je napao odbijeni prosac i njegovi prijatelji. Provalili su u kuću dok je spavala i unakazili je kiselinom za čišćenje hrđe. Od napada je gotovo slijepa i gluha. Njeni napadači su izašli uz jamčevinu nakon samo četiri mjeseca u zatvoru. 

Sonali je dva puta pokušala dobiti dozvolu da je eutanaziraju, no odbili su je. Država joj ne pomaže financijski, zbog čega im je nekoliko puta pisala pa čak i prijetila da će se ubiti ako ne dobije pomoć.

 Voditelj Amitabh Bachchan kazao je kako je Sonali jako hrabra što se pojavila u kvizu.

 - Pravda nije zadovoljena, a Sonali je odlučila da neće ostati tiha i patiti - smatra Bachchan koje je također donirao novac za ovu hrabru mladu djevojku, prenosi Daily Mail.  

Idi na 24sata

Komentari 50

  • MarijaJurić 03.01.2013.

    Drago mi je da je osvojila novce,njoj zaista treba lova i nadam se da će se sa operacijom napraviti što si i zamislila. Bravo!

  • sulejman_veličanstveni 26.12.2012.

    nakon tragedije sad je krasi hrabrost

  • antena1 25.12.2012.

    Prestrasno, ne znam koja bi kazna ovim ludjacima trebala da se barem zadovolji formalno zakon ali cak i kada bi ubili te zvijeri ovoj zeni to ne bi pomoglo, jedina pomoc bi bila sprijeciti da se to nikada vise ne dogodi niti jednoj zeni. Svejedno mislim na kraju da ih je trebalo staviti u neku bacvu punu kiseline na najveci trg u Indiji i prikazati njihovo smaknuce javno tako da svakom slijedecem monstrumu kojemu bi takvo sto palo na pamet ovo bude upozorenje sto ga ceka. Oko za oko, zub za zub i bilo bi manje nasilja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare