To je to što me zanima!

Djevojku silovali i ubili jer ju je policija tražila na krivoj lokaciji

Djevojka je 2. travnja s hitnim službama telefonom razgovarala sedam minuta i u detalje objasnila gdje se nalazi. Policajci su cijelo vrijeme pretraživali krivo područje
Vidi originalni članak

Šef policije u Južnoj Koreji Cho Hyun-oh u ponedjeljak je podnio ostavku zbog 28-godišnjakinje koja je ubijena i silovana iako je u pomoć pozvala policiju, piše BBC.

Djevojka je 2. travnja s hitnim službama na telefonu provela sedam minuta i u detalje objasnila gdje se nalazi. Policajci su zbog pogreške u komunikaciji cijelo vrijeme pretraživali krivo područje, a tijelo nesretne žene našli su tek 13 sati poslije u gradiću Suwonu, južno od Seula. Priveli su jednog muškarca. 

Cijeli slučaj je procurio u javnost, a policija je napuhala broj službenika koji su sudjelovali u potrazi. 

- Izražavam svoje najdublje kajanje zbog policijske nemarnosti s tako strašnom posljedicom te zbog pokušaja da se sve prikrije lažima - rekao je Cho.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • PREDATOR_007 10.04.2012.

    A sta reci na ovo ? UZAS ! Bez komentara !!!

  • CptNemo 09.04.2012.

    Ovo se može svest pod najgoru policijsku akciju godine. Nažalost je mlada cura stradala radi njihove nesposobnosti, što je doslovno nevjerojatno sa današnjom tehnologijom triangulacije pozicije mobilnog uređaja. AKO je tako kako piše...

  • EYES 09.04.2012.

    Ode jedan život zbog nemara i nesposobnosti policije....katastrofa ! Jadna cura , RIP

Komentiraj...
Vidi sve komentare