To je to što me zanima!

Dnevnik HRT-a pustio je staru vremensku prognozu

Kraj podnevnog Dnevnika HRT-a je u subotu obilježila prognoza od prethodnog dana. Na televiziji kažu da se greške u programu događaju
Vidi originalni članak

Kraj podnevnog 'Dnevnika' na prvom programu Hrvatske radio televizije je u subotu obilježila drugačija prognoza nego inače - ona od prethodnog dana. Retrogradnu prognozu primijetili su novinari jednog internet portala. Odmah su reagirali i na stranicama napisali svježije informacije, s pravom prognozom.
- Mora da se pogreška potkrala urednicima ili producentima HRT-a jer su se opustili na sunčani subotnji dan - kruži internetom. HRT-ov glasnogovornik Danko Družijanić kazao je tek da ne želi ništa komentirati. Pogreške se događaju u programu, dodao je. HRT-ovi prognostičari imali su gaf i u zimi. U siječnju ove godine prognostičar Ivan Čačić u večernjem 'Dnevniku' se zbog puštanja pogrešnog priloga počeo zbunjeno smijati i mahati rukama. Nakon nekoliko sekundi emitiranja prognoza je prekinuta. Ipak, puštena je nakon 45 minuta.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_39293 17.04.2010.

    Ma neš ti.. vrlo važno..

  • gerhard 17.04.2010.

    Prognoza im svejedno nikada nije točna pa nije uopće bitno niti od kojeg je dana niti koje godine. \"Sutra će biti djelomično sunčano, s mogućim lokalnim pljuskovima...\", a onda napiče sunce s kišnim oblakom negdje na pola puta između Zagreba i Slavonije pa si ti biraj što ti odgovara. Najjači dio svake prognoze mi je rečenica \"Danas je u cijeloj Hrvatskoj bilo promjenjivo vrijeme\". Kao da me zanima kakvo je vrijeme BILO danas.

  • edinjo 17.04.2010.

    pa bolja mi je ova vremenska od one stvarne bar ima sunca

Komentiraj...
Vidi sve komentare