To je to što me zanima!

DNK analiza potvrdila: Nađeno tijelo je nestala Melanie Cigić

Maturantica karlovačke Gimnazije nestala je 27. prosinca 2012. godine. Njezino tijelo pronađeno je tri mjeseca kasnije u Kupi u Donjem Mekušju pokraj Karlovca
Vidi originalni članak

DNK analiza provedena nad tijelom nepoznate ženske osobe koje je u ožujku pronađeno u rijeci Kupi u Donjem Mekušju pokraj Karlovca utvrdila je da se radi o nestaloj djevojci Melanie Cigić (18) čime je i obustavljeno traganje za djevojkom, izvijestila je u utorak PU karlovačka. 

Nestanak maturantice karlovačke Gimnazije prijavljen je 27. prosinca prošle godine. U Nacionalnoj evidenciji nestalih navodilo se da se djevojka večer prije prijavljenog nestanka udaljila iz svog doma na adresi Vraniczanyeva 5 u centru Karlovca od kada joj se izgubio svaki trag. 

Gotovo tri mjeseca kasnije mještani Donjeg Mekušja u rijeci su uočili beživotno žensko tijelo. Na mjestu pronalaska leša obavljen je policijski očevid, a tijelo je upućeno na Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu gdje je biološkim vještačenjem utvrđeno da se zaista radi o nestaloj djevojci.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • Viktorija0107 10.04.2013.

    Što se tiće policije ,ona je svoj posao ipak odradila ,a ti kao da štitiš Paravinju ?

  • snjeskica 10.04.2013.

    dal se zna od cega je umrla. prestravicnoo

  • alpinist 10.04.2013.

    nek počiva u miru,

Komentiraj...
Vidi sve komentare