To je to što me zanima!

DNK potvrdio: Leš iz mora nestala je Australka Britt

Tijelo koje su ronioci našli u ponedjeljak u moru pokraj Dubrovnika pripada nestaloj Australki. Zadnji put je viđena 18. rujna u baru 'Fuego'
Vidi originalni članak

Tijelo koje su ronioci našli u moru kraj Dubrovnika u ponedjeljak, prema prvim informacijama, nestala je Australka Britt Lapthorne.
Britt Lapthorne (21) zadnji put je viđena u noćnom klubu 'Fuego' s prijateljima 18. rujna. Od tada joj se gubi svaki trag. Tijelo koji je policija našla bio je u raspadajućem stanju i u prvi tren nije bilo moguće odrediti radi li se o muškom ili ženskon lešu. Tek je DNK analiza potvrdila najgore sumnje. Ipak, otac Dale Lapthorne kazao je da će zatražiti još jednu DNK analizu u Australiji. Još nije poznat uzrok njene smrti. Sada počinje kriminalistička obrada, koja treba utvrditi radi li se o nesretnom slučaju, ubojstvu ili samoubojstvu. Policija je Britt bezuspješno tražila danima. U Dubrovnik su u potragu za Britt došii i njen brat Darren, te otac Dale. Raspisali su i nagradu od 100.000 eura za svaku informaciju. Prijavu o nestanku mlade Australke je podnio vlasnik objekta u kojem je bila smještena.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • mioamigo 11.10.2008.

    Ovo je nazalost jos jedan dokaz da u ovoj drzavi covjek vise nije siguran nigdje. Ili se strahuje od mafije ili od sve vise i vise sumanutih psihopata koji bez imalo skrupula ubijaju ljude bez obzira da li se radi o bivsoj supruzi, bivsoj curi, tek upoznatoj osobi, itd.,itd. Kud nas vodi ovo drustvo to je prestrasno. No,najbitnije jeste stalno i kontinuirano mlacenje prazne slame nasih \"velikana\" na vlasti da smo mi vrlo \"sigurno\" mjesto pod nebom etc.,dok nas oni kontinuirano pljackaju u kupuju stanove od stotine tisuca eura, chanelove torbice od tisuce kuna, itd.,itd. E jadan ti je mali covjek ovdje... a evo i nazalost stranac kada stigne iz civiliziranijeg svijeta.Iako koliko vidim jos se nezna uzrok smrti ove jadne djevojke, no s obzirom na stanje neprepoznatljivosti njenog tijela, laik sam u medicini, ali ne izgleda mi to kao samoubistvo vec unakazenost od strane nekog sumanutog manijaka,Jadna nam drzava ljudi moji!

  • mare_1996 11.10.2008.

    jadna cura...moja sućut obitelji!

  • Lokado 11.10.2008.

    Nadali su se da ce ju ponovno zagrliti ali to se nije ostvarilo..strašno ..tužno..srce mi puca..zašto se sve to dešava pitam se..iskrena sućut njezinima najmilijima..

Komentiraj...
Vidi sve komentare