To je to što me zanima!

Milanović: Činit ćemo sve da bi svim građanima bili dobra vlast

Posljednji podaci: Kukuriku 77, HDZ 47, Laburisti 7 mandata, HDSSB 6 mandata. Ivo Josipović je čestitao Kukuriku koaliciji. Novoj Vladi će pomagati koliko će moći
Vidi originalni članak

Na birališta je do 16 sati izašlo 46,06 posto birača, što je 2 posto manje nego prije četiri godine, izvijestili su iz Državnog izbornog povjerenstva. 

Do 16 sati zabilježena su četiri postupanja policije. Uz bračni par koji je vikao zbog križa u Čašljakovcima, u Čakovcu se jedan čovjek žalio jer slova na listićima nisu dovoljno velika. U Puli je morala intervenirati policija jer je jedan glasač bio pijan. U Stonu su zvali policiju jer je jedan čovjek radio izgrede, no otišao je do dolaska policajaca.

Gong je izvijestio kako do 14.30 sati i dalje nije bilo značajnijih incidenata. Uglavnom je bilo problema s ostvarivanjem prava glasa nacionalnih manjina, ali i na kršenja izborne šutnje, pojedina nepripremljena i neuređena biračka mjesta, te jedan slučaj nemogućnosti ostvarivanja biračkog prava u inozemstvu.

Idi na 24sata

Komentari 1068

  • k1milica 07.12.2011.

    je i ja kazem sve su srbi krivi, vlaji su super i milank i zoki i svi su super peace and love

  • k1milica 07.12.2011.

    pa je i sanadera su nam pustili hvala vam nece vlaj vlaju nista , mir i ljubav, vjeronauk da djeca nauce da vlastima treba vjerovat ali i koliko je zena koje nisu lijegale s muskima mojsije podjelio svojim vojnicima i tako sacuvao od smrti na koju je osudio 32000 nijovih majki oceva itd .Brojevi 20

  • SALAUKA 07.12.2011.

    Vjeronauk je oduvjek i bio u crkvi i nikad zabranjen-kad je silom nije demokratski Braniteljske mirovine -koja je razlika od radnički,pa krpali smo mostove pod granatama. Nek se ženi ko s kim oće i to je sloboda izbora i demokracija. Izjednačenje pa igore zločina u ratu već je učinjeno-zbrojite godine dosuđenih robija naših i njihovih srpskih. Demagogija sa Srbizmom u SDP -u stvar je prošlosti ne pali Vam više .Počivajte u miru. Red je da se izjednačimo svi Hrvati pred bogom kad već nismo isti HDZ-u.

Komentiraj...
Vidi sve komentare