To je to što me zanima!

U Zagrebu će do 2013. svako dijete imati mjesto u vrtiću

Niti jedno dijete do jeseni ne smije do vrtića imati više od 500 metara ili kilometar, objasnio je Bandić i zamolio zastupnika Rađenovića da mu u tome pomogne
Vidi originalni članak

Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić u srijedu je u 11 sati otvorio prvi dječji vrtić u Velikom Polju, područni vrtić 'Travno'. Tom prilikom poručio je gradskim zastupnicima da se suzdrže od smjenjivanja ravnateljica vrtića koje svoj posao obavljaju iz ljubavi. Zastupnika u Gradskoj skupštini Igora Rađenovića zamolio je da pomogne u rješavanju problema oko smještaja djece u vrtićima.

- Do 2013. ni jedno dijete ne smije biti ne upisano u vrtić. Niti jedno dijete ne smije do vrtića imati više od 500 metara ili kilometar ili prelaziti na putu do vrtića preko pruge, rekao je Bandić.

Vrtić u Velikom Polju izgrađen je po principu javno-privatnog vlasništva jer, kako je istaknuo predsjednik Vijeća Gradske četvrti Novi Zagreb - istok Mijo Markulin, u tom dijelu grad Zagreb nema zemljište na kojem bi se vrtić ili igralište mogli izgraditi.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 24_sata_citac 26.04.2012.

    Nažalost, sva djece osim zaboravljene djece sa KAJZERICE gdje godinama se laže i mulja o gradnji vrtića i škole, a tako i ove godine. Žalosno za jedan grad i još žalosnije za izjavu od 500m ili kilometar gdje je Trnsko vrtić udaljen 1.5 km do 2 km. Trebao je staviti da tu udaljenost ipak na 20km da bude siguran da ne laže.

  • ivič 25.04.2012.

    tako bi svugdje trebalo biti da imaju djeca vrtiče a ne da neznaju kud sa djecom čak bi barem subota morala biti radna jer više pola roditelja rade i subotu i nedelju!

  • SpužvaBob 25.04.2012.

    Pa naravno kad nam je prirodni prirast gotovo = 0.

Komentiraj...
Vidi sve komentare