To je to što me zanima!

'Do kuda vas je dovela vaša politika? Do rata s Angelinom'

Čedomir Jovanović je nedavno izjavio da je 'Republika Srpska genocidna tvorevina'. Milorad Dodik mu je poručio kako je to uvreda , ali mu je Jovanović opet 'spustio'
Vidi originalni članak

- Dokle vas je dovela vaša politika? Do rata s Angelinom Jolie, poručio je Čedomir Jovanović, predsjednik opozicijskog LDP-a, Miloradu Dodiku, predsjedniku Republike Srpske tijekom burnog televizijskog sučeljavanja u Beogradu. Povod za ovaj TV dvoboj bila je Jovanovićeva subotnja izjave da je 'Republika Srpska genocidna tvorevina', koja je izazvala bijes građana i političara u tom dijelu BiH, javlja Blic.

 Dodik se tijekom sučeljavanja požalio kako ni Haris Silajdžić, koji je tražio da se ukine RS, nije imao hrabrosti reći da je RS genocidna tvorevina. No, Jovanović je ponovio kako je  njegova izjava potpuno jasna.  

- Oni koji su vodili RS napravili su je na genocidu - rekao je Jovanović. 

Predsjednik RS-a je ponovio kako je Republika Srpska nastala početkom 1992., prije međunarodnog priznanja BiH i tri godine prije Srebrenice. Dodik nijednog trenutka ne osporava zločine u Srebrenici, ali smatra da je kvalifikacija o RS-u kao genocidnoj tvorevini apsolutno neprihvatljiva. 

Idi na 24sata

Komentari 64

  • ops 02.02.2012.

    Daj srbo-katolici sta se palite. Ako vam je toliko drag ovaj "ceda prasak"vodite ga kuci ovde i ovako jedva predje cenzus pa se udruzuje sa nekim Vukom Draskovicem koji je kao neki opasan cetnik koje vi mrzite.Iovako covek radi za vasu katolicku stvar(pravi jezuita,nema sta).I dalje ste nam smesni.

  • Borovo n 02.02.2012.

    jadno i bjedno, koji bi to Hrvat ili Musliman protiv svojih govorio

  • HUG 02.02.2012.

    Aferim majstore, Treba narodu rec istinu, a istina uvjek boli.Ja sam gledo prjenos i divio sam se sto jos ima takvi ljudi .Malo je u svjetu nać takvog čovjeka koji nije zasljepljen. A da ce Jovanović proć na izborima to srbi nemojte da brigate to je 100% sigurno.Ostalo je jos samo malo nacionalista ,ali eto uspiju da ubacuju ovakve komentare mržnje.Pa budale jedne nacionalisticke Dodik je na vlast u RS doso kad je govorio da je Karadžić zločinac .Đinđić u Srbiji je tako došo na vlast, a tako ce isto i Čedomir Jovanovć, jer uvjek ima više normalnog naroda.Samo u vas najveci zlocinci su heroji .Čitav svjet je osudio hitlera pa čak i sadašnja Njemačka , a vi dajete ordenje Draži Mihajloviću i proglašavate ga narodnim herojom .Kako je to jadno u pm. Ali opet naglašavam vi ste u manjini pobjediće normaloan narod i suživot.

Komentiraj...
Vidi sve komentare