To je to što me zanima!

Do oltara ju doveo prvi muž, a u crkvi su bili i njeni ljubavnici

Velika Britanija: Mary Crumpton sada ima dva supruga i dva ljubavnika. Supruzi žive s njom dok ljubavnici žive u istoj ulici. Mary kaže kako vrijeme jednako rasporedi za sva četiri muškarca
Vidi originalni članak

Mary Crumpton iz Velike Britanije koja ima supruga i dva ljubavnika opet se "udala".  Na vjenčanju koje nije bilo službeno Mary je "do oltara" dopratio njezin suprug Tim (43). Mary i njezin zaručnik John Hulls (53) su zatim izrekli zavjete na improviziranom vjenčanju jer se Mary (43) ne smije zakonski vjenčati.

Obred je bio u unitarijanskoj crkvi u Manchesteru. Mary živi s oba supruga, dok njezini ljubavnici Michael (63) i James (73) žive u istoj ulici. Obojica su bili i na vjenčanju u subotu. Mary je nosila bijelu vjenčanicu, a na svadbi je bilo oko 100 ljudi. 


- Bilo je predivno. Tim je također rekao nekoliko riječi i blagoslovio je moj i Johnov brak. Nakon toga je John rekao nekoliko riječi iz poštovanja prema mojem i Timovom braku. Nakon toga smo izrekli zavjete. Nismo mogli potpisati papire jer je poliandrija u Velikoj Britaniji ilegalna, ali ceremonija je bila kao i na svakom drugom vjenčanju - rekla je Mary. Tvrdi da svoje vrijeme jednako rasporedi za sva četiri muškarca, piše The Sun. 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Lun@777 18.05.2018.

    Majko mila kojih li gluposti!!!!!!!!!!!!!!!!

  • cvita1 16.05.2018.

    ajme....gdje je demokracija...i sloboda ljudi ...dosla i do cega dovodii!!!!

  • cvita1 16.05.2018.

    tooooo Mary Crumpton ! ti si .....

Komentiraj...
Vidi sve komentare