To je to što me zanima!

Dobar i loš policajac: Uhićenik urla od bolova, a oni se prepiru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Prolaznik je snimio dobrog i lošeg policajca na djelu u New Yorku. Dok uhićenik na podu vrišti od bolova, policajci se svađaju jer je jedan upotrijebio preveliku silu...
Vidi originalni članak

Dva američka policajca međusobno su se sukobila jer je jedan od njih upotrijebio preveliku silu na uhićeniku u New Yorku, piše Daily Mail. Prolaznik je sve snimio. Dok se njih dvojica svađaju i naguravaju, žrtva leži na podu, vrišti od bolova i traži pomoć. U jednom trenutku čini se da su policajci toliko fokusirani jedan na drugoga da su sasvim zaboravili na uhićenika. Muškarac zbunjeno gleda ispred sebe i moli prolaznike za pomoć. 

Na snimci se, doduše, ne vidi točno što je bilo, ali pretpostavlja se da je bilo dovoljno grubo da izazove reakciju policajca. Nakon nekog vremena su se uspjeli smiriti i nastavili su s uhićenjem, ali žrtva je i dalje vikala. Agresivni policajac srušio je muškarca na zemlju pa su se kolege opet počele svađati. Prepirka je konačno prestala samo zato što je jedan policajac vidio da ih prolaznik snima. Zahtijevao je da prekine. Internetski korisnici dali su svoje mišljenje na forumima.

- Dobar i loš policajac postoje na cijelom svijetu - napisao je jedan, a drugi smatra kako 'policija danas zapošljava one s krive strane zakona'.

Identitet policajaca i žrtve te razlog uhićenja nisu poznati. Glasnogovornik newyorške policije nije imao komentara.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • gogson00 02.08.2011.

    Lako je biti drot i iživljavati se na civilima kad je zakon i pištolj uz njih. Da skine odoru i pištolj, pola od njih bi se usrali ko p*** što i jesu.

  • VUKSIC 14.07.2011.

    ma konjina trebalisu ga obadvoica natuci ko vola ovaj snima kad je svezan a sta je bio razlog vezanjato nije snimo treba ga mlatit ko vola aovaj drugi policajac supak gura kolegu ja bih injega svezao

  • laky777 13.07.2011.

    hahahhaha kakva legenda preocito je da laze al legenda

Komentiraj...
Vidi sve komentare