To je to što me zanima!

U Miamiju su uhitili pa pustili dobavljača 'koke' za Hrvatsku

Kolumbijac David Molina uhićen je u travnju prošle godine, a izručenje je propalo iz nepoznatih razloga. Hrvatsko pravosuđe o njemu ne zna ništa, ali ipak će mu suditi
Vidi originalni članak

Kolumbijac David Molina (47) drugookrivljeni je u USKOK-ovoj akciji Spider Web, a tereti ga se da je Miroslavom Mikeom Aničićem, kanadskim Hrvatom, dogovorio transport oko 180 kilograma kokaina. 

Hrvatsko pravosuđe o Molini ne zna ništa, pa ni gdje se trenutačno nalazi. Jedino što znaju je da je u travnju prošle godine uhićen u Miamiju o čemu je američka policija obavijestila zagrebački ured Interpola. Iz nepoznatih razloga izručenje je propalo, nakon čega je Molina pušten i otada nitko ne zna gdje se nalazi, piše Jutarnji list

Ipak, ne prijedlog USKOK-a Županijski sud je sada donio odluku da će se Molini u odsutnosti suditi u Hrvatskoj. U Remetincu su već njegovi partneri Aničić i njegova djevojka Marina Gašpar koji su u Austriji pali sa sto kilograma kokaina. 

Inače, tijekom godinu dana akcije Spider Web policija se Molini nije uspjela približiti, a sve što imaju su snimke njegova glasa iz razgovora s Aničićem. Molinu se Tereti za organiziranje preprodaje droge i prijeti mu 40 godina zatvora.


Idi na 24sata

Komentari 9

  • Tiranosaurus 28.09.2012.

    Kraljevi

  • milde sorte 26.09.2012.

    neka pitaju maminja gdje je

  • user_122561 26.09.2012.

    Dragi ljudi danas se nitko nije obogatio od poštenog rada pa mene to čudi što to vas začuđuje!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare