To je to što me zanima!

Dobavljači ustrajni: Dok se ne riješe dugovi, nema isporuke!

Dobavljači i proizvođači su zabrinuti jer i dalje nije riješen problem starog duga. Zato se inzistira na sastanku s Vladinom povjerenikom, odmah čim bude imenovan, kako bi taj problem bio riješen
Vidi originalni članak

Nakon današnjeg sastanka dobavljača i banaka, odlučeno je da dobavljači i dalje neće dostavljati robu Agrokoru. U priopćenju su istaknuli svoje zahtjeve, a to su - rješavanje problema regresnog duga dobavljača, prihvaćanje predloženog plana otplate starih potraživanja, uredno plaćanje novih isporuka.

Priopćenje Koordinacije dobavljača i proizvođača prenosimo u cijelosti:

Na današnjem sastanku prisustvovao je najveći broj malih, srednjih i velikih proizvođača i dobavljača ujedinjenih u svojim zahtjevima u slučaju Agrokor.
 
Dobavljači i proizvođači su zabrinuti jer i dalje nije riješen problem starog duga. Zato se inzistira na sastanku s Vladinom povjerenikom, odmah čim bude imenovan, kako bi taj problem bio riješen. 
 
Očekujemo da ćemo nakon sastanka s povjerenikom prinudne uprave uspjeti doći do rješenja koje će omogućiti potpunu normalizaciju nastavka poslove suradnje.
 
Kao i u dosadašnjim razgovorima proizvođači i dobavljači ostaju pri iznesenim zahtjevima: rješavanje problema regresnog duga dobavljača, prihvaćanje predloženog plana otplate starih potraživanja, uredno plaćanje novih isporuka.

Idi na 24sata

Komentari 146

  • Delije_KNN 09.04.2017.

    Zaključati smeće od preduzeća!

  • ćeprolje 09.04.2017.

    Poslije tražite kupca

  • kormilar 09.04.2017.

    Od ovakve vlade koja protežira pljačku, korupciju, plagiranje svake vrste i drugo bezakonje poštenom se riješenju po pitanju malih dobavljača Agrokora ne možemo ni slučajno nadati! Naime, vlada isključivo gleda da se što dulje održi na vlasti, pa zato podržava krupni kapital, a interes Hrvatske i hrvatskih građana posebno onih sitnog zuba joj je apsolutno nevažan! Njihovo mišljenje joj je potrebno samo jednom u četiri godine! Pogodite zašto?

Komentiraj...
Vidi sve komentare