To je to što me zanima!

Dobila batine jer je prohodala s bivšim dečkom napadačice?

Poznanice pretučene učenice kažu kako su djevojke prije napada imale verbalni okršaj na društvenoj mreži Facebook, gdje su izmijenile oko 1.500 prijetećih poruka
Vidi originalni članak

Razlog zbog kojeg je sedam djevojaka pretuklo vršnjakinju, učenicu zagrebačke Ekonomske škole, vjerojatno je ljubomora, piše Jutarnji list. Neslužbeno doznaje kako je premlaćivanje ''naručila'' bivša najbolja prijateljica žrtve jer je pretučena djevojka navodno prohodala s bivšim dečkom jedne od napadačica. Poznanice pretučene učenice kažu kako su djevojke prije napada imale verbalni okršaj na društvenoj mreži Facebook, gdje su izmijenile oko 1.500 prijetećih poruka. Jedna od poznanica kaže kako se sama žrtva često nasilno ponašala te da je ponavljala razred i došla ''na loš glas''. 

Napadačice su djevojku nakon izlaska iz bolnice i povratka u školu planirale ponovno napasti no intervenirala je školska psihologinja kojoj je jedan od učenika prenio poruku o planiranom napadu. Iz policije kažu kako je istraga oko slučaja u tijeku te da istražuju i prijeteće poruke s Facebooka. 

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Jutarnjeg lista

Idi na 24sata

Komentari 19

  • Njonjo i Anemični 25.09.2011.

    Zlatna zagrebačka mladež nema šta i eto ti opet novih naraštaja huligana!!!!!!

  • Kocho 25.09.2011.

    Verovatno su devojke isfrustrirani gabori...

  • Lin Ri 24.09.2011.

    pa po meni bi te suge sugave koje pate od komleksa nize vrijednosti i koje se prave pametne a sva pamet im je u sili i nasilju trebalo dobro ispendreciti javno na nekom gradskom trgu! i naravno dovesti im roditelje da gledaju svoj produkt i odgoj koji su im dali!

Komentiraj...
Vidi sve komentare