To je to što me zanima!

Dobili saborske plaće, a samo su jednom došli na sjednicu

Na stranicama Hrvatskog sabora objavljeni su podaci o prisutnosti zastupnika na sjednicama tijekom ožujka. Sabor je prošli mjesec radio 14 dana...
Vidi originalni članak

Na stranicama Hrvatskog sabora objavljeni su podaci o prisutnosti zastupnika na sjednicama tijekom ožujka. Sabor je prošli mjesec radio 14 dana, a HDZ-ov Goran Marić bio je najmarljiviji. Prisustvovao je na svim sjednicama, a Mostov Robert Podolnjak radio je 12 dana, piše HRT.

- Svoj posao shvaćaju ozbiljno - nastojim dolaziti na posao svaki dan, kaže Podolnjak.

Zastupnici SDP-a bili su prisutni prosječno 6,2 dana. Darko Parić prisustvovao je sjednicama 11 dana, no Davor Bernardić, Rajko Ostojić i Nenad Stazić nazočili su samo jedan dan u ožujku. 

HDZ-ovi zastupnici u prosjeku su prisustvovali 7,3 dana, ali rekorderi Žarko Tušek i Josipa Rimac saborsku su plaću zaradili za samo jedan dolazak. 

Ni Vilibor Sinčić, koji često proziva zastupnike, nije briljirao - bio je prisutan samo šest dana.

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Prepelita 10.04.2016.

    Želudac me zabolio od ovog članka - "trudi se stizati na posao koliko može"???!!!Halo, tko je tu lud? A što drugo radi da "ne stigne svaki puta" doći?? Možda dolasci imaju kakve veze s menijem u menzi, pa dođu kad im žderačina odgovara. Fuj, sramota, a najžalosnije je da IH MI PLAĆAMO! To sve treba pozatvarati i potamaniti kao štakore, gamad beskorisna, pohlepna!

  • siroce777 09.04.2016.

    divim se stazičevoj ljepoti

  • 33beg33 09.04.2016.

    admine gdje su ostali komentari

Komentiraj...
Vidi sve komentare