To je to što me zanima!

Dobio 400.000 kn otpremnine za 4 mjeseca rada u HAC-u

Sadašnja uprava HAC-a priopćila je da nema ništa sa slučajem Željka Tomljanovića jer nisu nadležni za osporavanje Ugovora koje je dogovarala bivša Skupština
Vidi originalni članak

Nakon samo četiri mjeseca rada u Upravi HAC-a HSS-ovac Željko Tomljanović dobio je 400 tisuća kuna bruto otpremnine, korištenje automobila i poslovne kartice, javlja HRT.

Članovi Nezavisnog cestarskog sindikata od Suda traže da se odredbe njegova Ugovora proglase ništetnim.

- Uzeti toliko puno novaca, a ne radeći ništa, jer Poslovnikom o radu Uprave on nije ni mogao raditi ništa, smatramo da je apsolutno nemoralno tako nešto napraviti, rekao je Anđelko Kasunić iz Sindikata HAC-a i dodao da vjeruje da će Sud odlučiti da su u pravu.

Iz HAC-a su priopćili da sadašnja Uprava nema ništa s ovim slučajem, kao i da nisu nadležni za osporavanje Ugovora s Članovima koje je imenovala bivša Skupština, iako smatraju da odredbe Tomljanovićeva ugovora nisu primjerene trenutačnoj gospodarskoj situaciji. 

Prozvani Tomljanović slučaj nije komentirao. 

Idi na 24sata

Komentari 40

  • marnik954 26.04.2012.

    Za tih 400000 kn moja bolja polovica mora la bi hrmbati najmanje 22 sezone u turizmu kao sobarica. Lijepo bogami! I to se zove pravna držva gdje smo svi jednaki??!...

  • user_68097 26.04.2012.

    Koliko je samo takvih otpremnina podijeljeno ,a i još većih dok narod radi za 2200 kuna i koje čak ne prima mjesecima.

  • fijuman 26.04.2012.

    Ma važno je u ovoj našoj nažalost lopovskoj državi da netko za svoj nerad i nestručnost dobiva visoku plaću i otpremninu, a da prosječan radnik ne može niti neće preživjeti od svoje teško zarađene plaće iz mjeseca u mjesec. To je hrvatska zbilja i realnost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare