To je to što me zanima!

Dobio 438 godina za napad na trudnicu i silovanje

Serijski ubojica Mark Goudeau (43) iz Arizone osuđen je seskualnog napada na trudnicu koja je nosila dijete šest mjeseci i njenu mlađu sestru
Vidi originalni članak

Sljedeće godine započet će mu suđenje za ubojstva devetero ljudi između 2005. i 2006. godine, a proglase li ga krivim, prijeti mu smrtna kazna. Mark je dobio i naziv "Baseline ubojica" zbog mjesta gdje su se ubojstva i događala.
- Razočarani smo presudom, ali idemo dalje jer sada počinje bitka za njegov život - rekao je njegov odvjetnik Randall Craig.
Goudeau na suđenju nije priznao niti jedno ubojstvo ili napad, samo je kratko komentirao da je ono što se dogodilo dvjema sestrama strašno, ali da on nije počinio taj zločin.
On je prema dokazima trudnicu i njenu sestru napao 2005. godine kad su se vraćale kući. Tada je trudnu sestru natjerao da legne na pod, raširi noge i moli za život svog nerođenog djeteta. Potom je mlađu sestru brutalno silovao.
- Vi ne možete funkcionirati u normalnom društvu i zato vam kaznu sa 285 godina povisujem na 438 - rekao je sudac optuženome dodajući da "zlo u ovom slučaju nije pobijedilo".

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ivana1985 20.12.2007.

    da a kod nas tip koji je napao trudnicu i zbog kojeg je žena izgubila dijete, on dobije 8 mj. zatvora , eto ti pravedne države

  • vikio 18.12.2007.

    Ovake kazne i u Hrvatsku ,pa ti siluj ubijaj ......bez izuzetaka za deckice s lovom .

  • udrugabu 18.12.2007.

    ..kod nas bi bio nogometni menadžer kao Šošo..

Komentiraj...
Vidi sve komentare