To je to što me zanima!

Dobitak u pravi trenutak: Baš mi u kući treba novi namještaj

Monika Jakopić (34) iz Sv. Martina na Muri osvojila je poklon bonove u Emmezeti. Otkrila nam je kako će svaki dio kuće proljepšati sitnicama iz trgovine. Kad je preuzela bonove, shvatila je da je dobitak uistinu njezin
Vidi originalni članak

Bila sam u šoku kad sam dobila poziv iz vaše redakcije. Nadala sam se dobitku svakog puta, ali nikako to nisam i očekivala, rekla nam je Monika Jakopić (34) iz Svetog Martina na Muri.

Ona je u nagradnoj igri 24sata početkom rujna osvojila poklon bon od 10.000 kuna u Emmezeti. Iz mnoštva pristiglih kuvertu upravu njezinu izvukla je pjevačica Kristina Vukas. Nakon što je preuzela bonove, otkrila nam je na što ih namjerava potrošiti.

- Trenutačno mi je najviše potreban neki novi namještaj tako da je dobitak došao u pravi čas, ali uzet ću si i neke sitnice za po kući - rekla nam je još vidno iznenađena Monika.

Po dobitak u Emmezetu došla je s bratom Markom. Dadala je kako će nagradu podijeliti sa svim članovima obitelji. Suprug i sin, koji su bili s njom kad smo je nazvali da je osvojila nagradu, nisu mogli vjerovati. Nikad prije nisu ništa osvojili u nagradnim igrama, ali sad planiraju još više sudjelovati u nagradnim igrama 24sata.

- Putovali smo nekih sat vremena do ovdje i cijelim putem sam se uvjeravala kako je to istina te da sam stvarno osvojila. Još sam pod dojmovima - priznala nam je Monika i dodala kako su svi uzbuđeni radi njezina dobitka. Obitelj je u prošlosti znala kupovati u Emmezeti, pa je jako sretna što si sad može priuštiti neke stvari koje prije nije mogla.

- Cijela obitelj je jako zahvalna 24sata na ovom dobitku jer svi smo tu na dobitku. Pokušat ćemo svaki dio kuće malo proljepšati sa sitnicama iz Emmezete - rekla je sretna dobitnica bonova i zaključila kako tek sad shvaća da je dobitak uistinu njezin, nakon što su joj u ruke stavili bonove.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare