Obavijesti

News

Komentari 0

Dobitak u pravi trenutak: Baš mi u kući treba novi namještaj

Dobitak u pravi trenutak: Baš mi u kući treba novi namještaj
1

Monika Jakopić (34) iz Sv. Martina na Muri osvojila je poklon bonove u Emmezeti. Otkrila nam je kako će svaki dio kuće proljepšati sitnicama iz trgovine. Kad je preuzela bonove, shvatila je da je dobitak uistinu njezin

VIDEO

Bila sam u šoku kad sam dobila poziv iz vaše redakcije. Nadala sam se dobitku svakog puta, ali nikako to nisam i očekivala, rekla nam je Monika Jakopić (34) iz Svetog Martina na Muri.

Ona je u nagradnoj igri 24sata početkom rujna osvojila poklon bon od 10.000 kuna u Emmezeti. Iz mnoštva pristiglih kuvertu upravu njezinu izvukla je pjevačica Kristina Vukas. Nakon što je preuzela bonove, otkrila nam je na što ih namjerava potrošiti.

- Trenutačno mi je najviše potreban neki novi namještaj tako da je dobitak došao u pravi čas, ali uzet ću si i neke sitnice za po kući - rekla nam je još vidno iznenađena Monika.

Po dobitak u Emmezetu došla je s bratom Markom. Dadala je kako će nagradu podijeliti sa svim članovima obitelji. Suprug i sin, koji su bili s njom kad smo je nazvali da je osvojila nagradu, nisu mogli vjerovati. Nikad prije nisu ništa osvojili u nagradnim igrama, ali sad planiraju još više sudjelovati u nagradnim igrama 24sata.

- Putovali smo nekih sat vremena do ovdje i cijelim putem sam se uvjeravala kako je to istina te da sam stvarno osvojila. Još sam pod dojmovima - priznala nam je Monika i dodala kako su svi uzbuđeni radi njezina dobitka. Obitelj je u prošlosti znala kupovati u Emmezeti, pa je jako sretna što si sad može priuštiti neke stvari koje prije nije mogla.

- Cijela obitelj je jako zahvalna 24sata na ovom dobitku jer svi smo tu na dobitku. Pokušat ćemo svaki dio kuće malo proljepšati sa sitnicama iz Emmezete - rekla je sretna dobitnica bonova i zaključila kako tek sad shvaća da je dobitak uistinu njezin, nakon što su joj u ruke stavili bonove.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'
IZVUČENI DOBITNICI

'Ovu super nagradu potrošit ćemo na liječenje u toplicama'

Dobitnici pet nagrada od 5000 kuna u nagradnoj igri 24sata su Katica Galinec, Elizabeta Petrik, Danijel Dreven, Ivica Tuk te Ignac Vrančić. Čestitamo sretnim dobitnicima!

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati
OPEL

Podijeljen je i Crossland X, novi vlasnik nije mogao vjerovati

U petak oko podneva izvlačili smo sretnog dobitnika novog prostranog Opel Crossland X. Super nagrada odvest će se do otoka Pašmana, gdje će ugledati svojeg novog vlasnika
Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy
SAMSUNG S8+

Saznajte jeste li sretni dobitnik modernog Samsunga Galaxy

U utorak u prostorima redakcije 24sata izvukli smo osam sretnih dobitnika novog Samsunga Galaxy S8+ iz bubnja prepunog kuverti iz čitave Hrvatske, saznajte tko su sretni dobitnici