To je to što me zanima!

Dobitnice: Nismo vjerovale sve dok nismo došle u lutriju

Nakon 20 god. sudjelovanja u igrama na sreću konačno smo nešto dobile, kažu Ivana i Marijana Vučinić koje su osvojile 100.000 kn u igri 24sata i Hrvatske lutrije
Vidi originalni članak

Nakon 20 godina sudjelovanja u igrama na sreću konačno smo nešto dobile, rekle su Ivana i Marijana Vučinić u petak nakon što su saznale da su osvojile 100.000 kuna u igri 24sata i Hrvatske lutrije 24 Bingo Ekspress.

- Bila sam kod kumova kad je kćer Ivana (22) došla s ispunjenim kuponom. Nismo vjerovale da smo osvojile 100.000 kuna sve do danas kad smo došle u Lutriju - kaže Marijana (40) i veselo dodaje da će dobitak potrošiti na svašta pomalo.

- Svatko će dobiti po neku sitnicu - rekla je Marijana. Kći Ivana uz smijeh je dodala kako se ipak nada da će netko dobiti i malo više od sitnice.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • andela--- 05.12.2011.

    tako cemo ja i moja ivana uskoro!!! e tako!

  • halo to sam ja 05.12.2011.

    Bravo cure, uživajte, dajte si oduška!

  • kontrazla 04.12.2011.

    Jao lude žene! Pa daj šutite o tome i samo po tiho spakirajte stvari i što dalje odavde! Da vidite koliko će te sada samo imati prijatelja koji su "u teškoj životnoj situaciji", kojima je "potrebna prijeka pomoć", a vama će "Bog sve platiti"! MRŠ! Gonite sve to od sebe i uživajte, jer što se više pokazujete to vas više mafije i razbojnika zna. Samo da vam ne provale u kuću... Sretno i uživajte pametno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare