To je to što me zanima!

Dobre vijesti: Banke najavile niže kamate na stambeni kredit

Neke banke već su snizile kamate, a druge su najavile akciju do kraja tjedna. PBZ će smanjiti kamate po svim stambenim kreditima, u Erste će to učiniti do 1. svibnja
Vidi originalni članak

Većina velikih banaka u Hrvatskoj najavila je pad kamatnih stopa za stambene kredite. Neke banke već su snizile kamate, a druge su pak najavile akciju do kraja tjedna, javlja RTL. Uprava PBZ-a donijela je odluku da će se smanjiti kamatne stope po svim stambenim kreditima, iz Erste banke poručuju kako će kamatne stope na stambene kredite smanjiti od 1. svibnja za 0,3 postotna boda. Prva stambena štedionica također je najavila akcijsku ponudu. Pad kamata ostale će banke, koje još to nisu učinile, najaviti u narednih nekoliko dana.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • kozaribok 18.03.2011.

    a zašto je po American kartici u PBZu kamata 16% godišnje ,to nije bitno a kad hoćete štedit u banci onda 3-4 %,ma te strane banke su u funkciji uništavanja ove države

  • rodorodo 17.03.2011.

    Haa....Haa.... Ma ljudi ne nasjedajte na gluposti. To je isto kao što su ukinuki carinu za proizvode iz europske unije, da carinu su ukinuli ali su onda uveli trošarinu to jesto ne zove se više kruh nego pogača. Haa...Haa...Tako je i sa bankovnim kreditima, smanjili kamatu, hmmm.... zato sad kamata drugačije obračunava tako da je to isti drek.

  • navigator 17.03.2011.

    Sami smo krivi za kamate. Jer nismo odavno izašli svi na ulice kad je bilo vrijeme. I gledali smo kako se neki prodaju za prijevremene mirovine, drugi za božićnice i slične darove, itd. Umjesto da se makne nesposobna garnitura sa vlasti jer kamate na kredite ovise isključivo o gospodarstvu i zaduženosti neke države. Zato sada neka svi prestanu kukati oko toga i svi napolje na prosvjede!!!! I ne nadajte se da će banke izači u susret građanima. Ne postoji tako nešto kao 'besplatni ručak' kad su banke u pitanju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare