To je to što me zanima!

Dobre vijesti za Amandu Knox: Na nožu nisu našli DNK žrtve

Novi dokazi forenzičara u slučaju umorstva britanske studentice Meredith Kercher mogli bi ponovno osloboditi Amerikanku Amandu Knox, koja je optužena za zločin
Vidi originalni članak

Novi dokazi forenzičara u slučaju umorstva britanske studentice Meredith Kercher mogli bi ponovno osloboditi Amerikanku Amandu Knox, koja je optužena za taj zločin. Na kuhinjskom nožu koji su dosad smatrali oružjem nisu našli DNK žrtve. 

To bi moglo značiti da Kercher nije ubijena tim nožem, a to je jedini materijalni dokaz protiv Knox.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • MLADEN_5 14.10.2013.

    A da li su nasli na DNK noz? To je igra bez granica, znaju oni tocno sto se dogodilo te veceri. A ona nije nevinasce , jer joj se vec dogodilo i prije takve stvari.Samo ju treba PRITISNUTI.

  • Hellagood 14.10.2013.

    Pratih taj slučaj otpočetka, pročitah i njenu knjigu, nekoliko drugih na tu temu, par dokumentaraca i brdo izvora po netu. Svojevrsni hobi. Sva logika tijeka te večeri kaže da je ona ni dečko nisu ubili, ali su bili prisutrni i detaljno očistili kasnije. A možda i pomogli ubojici u ostalom zataškavanju. A s obziromd a je cura umirala par sati (gušenje vlastitom krvlju), sumnjam da je nisu čuli. Tako da... ubila ne, ali kriva svakako da.

  • emma123 13.10.2013.

    meni je ona i dalje sumnjiva

Komentiraj...
Vidi sve komentare