To je to što me zanima!

Dobre vijesti za vozače: Cijena litre benzina pala je za 13 lipa

Prosječna cijena benzinskih goriva niža je za 13 lipa te iznosi 10,45 kuna. Tako je prosječni tank od 50 litara svim vozačima benzinaca koji toče Eurosuper 95 pojeftinio za 6,5 kuna
Vidi originalni članak

Dobre vijesti stigle su ovog utorka za sve vozače – cijene goriva pale su i drugi tjedan za redom. Iako je pad skroman, svaka kuna koja ostane u džepu, dobro će doći.

NOVI PROSVJED Blokirali prometnice u Novom Sadu zbog visokih cijena goriva

Prema podacima Ministarstva gospodarstva, u odnosu na prošli utorak prosječna cijena benzinskih goriva niža je za 13 lipa te iznosi 10,45 kuna. Tako je prosječni tank od 50 litara svim vozačima benzinaca koji toče Eurosuper 95 pojeftinio za 6,5 kuna. Prosječna cijena dizela je pak pala sa 10,02 na 9,93 kune, a vozači za prosječni tank tog goriva plaćaju 4,5 kune manje. 

NEZADOVOLJSTVO Prosvjed u BiH: Blokirali ceste zbog zbog poskupljenja goriva

Litra Eurosupera 95 na Ininim se benzinskim postajama prodaje za 10,28 kuna, kod Lukoila za 10,29 kuna dok je kod Croduxa 10,33, a kod Tifona 10,36 kuna za litru. 

Cijene dizela koje su prije dva tjedna probile granicu od 10 kuna sada se kreću oko 9,80 kuna. 

Cijene svih goriva možete pogledati OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 45

  • smint 12.06.2018.

    Dragi moji sugrađani, čitam vaše komentare o blokiranju prometnica. Bojim se hrvatskog mišjeg mentaliteta, hrvatskog poštenog građanina koji je počeo živjeti u strahu. U strahu da ne izgubi i ovo malo što ima. I zbog toga šuti i trpi. Zar se bojimo policijske kazne? Druga stvar, pratim na Facebooku kako mnogi komentiraju "bezvezan prosvjed, kao da ćemo postići nešto", a neki idu tako daleko da i u ovoj priči spominju Željku Markić. Kad netko napravi prosvjed koji se tiče ideološkog pitanja, onda čujem priče kako ima pametnijih tema za prosvjed. Onda evo doživimo da se rodi i prosvjed vezan za ekonomiju, tj. cijenu goriva, pa nam to isto nije u redu, ne paše nam... Hrvatska je postala jedno veliko selo, a za selo vrijedi ona: "nije se rodio, tko je selu ugodio". Nažalost, prevelike smo kukakvice i previše smo razjedinjeni da bi ovaj prosvjed uspio. Mislim da će ovo proći neopaženo, a u prilog tome ide i medijska inertnost i cenzura.

  • Ahahaha_4 12.06.2018.

    Ja samo znam da u njemačkoj di su htjeli podići kartu za javni prevoz za 1e je 80% njemačke na ulice izašlo...što bi bilo da su hteli tako benzin podići, građanski rat !!

  • x00x 12.06.2018.

    I sad nece biti prosvjeda

Komentiraj...
Vidi sve komentare