To je to što me zanima!

Dobrotvori: Bajkeri iz cijele RH pomažu u obnovi Vukovara

Za obnovu vukovarskih zgrada bajkeri su prikupili novac i predali ga gradskim vlastima. Najavili su da će iduće godine skupiti sredstva za obnovu učeničkog doma
Vidi originalni članak

Oko 200 bajkera iz cijele Hrvatske, uglavnom hrvatskih branitelja, jučer je stiglo u Vukovar zapaliti svijeće za poginule i stradale. Motocikliste svake godine organizira Motoklub Korkyra Riders s Korčule s braniteljskim udrugama. Na putu prema Vukovaru zaustavljaju se kraj svih spomen-obilježja hrvatskim braniteljima, od Prevlake do Knina. Bajkeri iz Dubrovnika u svibnju ove godine prikupili su 30.000 kuna za obnovu crkve sv. Filipa i Jakova, a najavili su da će dogodine prikupiti novac za obnovu učeničkog doma.   

Vukovarci su častili kolonu motociklista 

Impresivna kolona motociklista oduševila je Vukovarce koji su im mahali uz cestu. Bajkere su častili jelom i pićem. Na Ovčaru su otišli zapaliti svijeće.    

Idi na 24sata

Komentari 18

  • dado954 19.11.2010.

    Na žalost iz teksta se ne da zaključiti da "Bajkeri iz Dubrovnika" koji sakupljaju novac i donacije svoju vožnju za Vukovar organiziraju povodom dana grada Vukovara, a to je početkom svibnja. Također spomenutih 30.000 kn prikupljeno je u svibnju prošle godine, a novac za obnovu učeničkog doma u ovogodišnjoj svibanjskoj vožnji te uplaćen domu u Vukovaru. Eto samo ispravak par pogrešnih činjenica i veliki pozdrav svim učesnicima i svibanjske vožnje i ove karavane u studenom.

  • user_55965 19.11.2010.

    bravo dečki,iduće godine bude jos veći broj!

  • user_50366 18.11.2010.

    Svaka cast bajkere. Lijepo je vidjeti ovakav prizor na portalu, a vidjeti uzivo je vec dozivljaj. Vozaci pazite na bajkere jer oni nemaju puno sansi da kad padnu sa motora. Isto tako bajkeri nemojte letjeti po cesti, vozite!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare