To je to što me zanima!

Dobri duh rijeke Une: Policajac spasio mladića koji se utapao

Policajac Sinan Šušnjar već je odlikovan zbog svojih herojskih djela. Prije nekoliko godina je u naselju Pokoj iz Une spasio bračni par iz Sarajeva, a 2012. i troje djece
Vidi originalni članak

Sinan Šušnjar, policajac iz Bihaća, spasio je u petak nešto iza 16 sati mladića koji se utapao u Uni. Nesretnog čovjeka su primijetili prolaznici, pa odmah obavijestili dežurne policajce, vatrogasnu i medicinsku službu o tome što se događa.

Policajci su vrlo brzo stigli na mjesto nevolje, a Šušnjar je bez razmišljanja skočio u Unu i izvukao mladića na obalu.

O njemu se u ovom trenutku ništa ne zna, tek toliko da je nepoznat građanima Bihaća. U međuvremenu je prebačen u bolnicu Dr. Irfan Ljubijankić, a istraga će otkriti je li riječ o nesretnom slučaju, pokušaju samoubojstva ili ubojstva.  

Sinan Šušnjar već se istaknuo kao iznimno hrabar čovjek te je zbog svojih herojskih djela odlikovan. Prije nekoliko godina je u naselju Pokoj iz Une spasio bračni par iz Sarajeva, a iz iste je rijeke 2012. izvukao i troje djece u dobi od 8, 10 i 11 godina. 

Idi na 24sata

Komentari 89

  • cazin_bihac 19.05.2014.

    Ponosna sam na naseg Sinana!

  • BornaSoldat 18.05.2014.

    e to je pravi policajac.... svaka mu čast ali to je iznimka.... hrvatska policija-mito i korupcija .

  • konavodez 18.05.2014.

    KOJA LJUDINA.Ovakvi trebaju vodit policiju a ne podobni nesposobnjakovići .Kad se samo sjetim koliko je kvalitetnih ljudi pobjeglo iz policije jer nisu mogli podnosit da im zapovjeda stranački ulizivački kadar.Bravo Sinane ,kad pročitam ovakve vijesti jutro mi je odmah ljepše,ipak još tu i tamo ima pravih ljudi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare