To je to što me zanima!

Dobro se zabundajte! U Slatini jutros bilo -18, u Virovitici -16

Novi snijeg u glavnom gradu Hrvatske trebao bi početi padati već danas navečer, a očekuje se da neće stati sve do petka. Sredinom tjedna očekuje se najviše oborina
Vidi originalni članak

U ponedjeljak ujutro dočekale su nas izrazito niske temperature. Najhladnije je bilo u Slatini gdje je izmjereno - 18, a u Virovitici - 16 stupnjeva Celzijusa. U Slavonskom Brodu bilo je - 11, a u Zagrebu - 6.  Đakovo, Daruvar i Bjelovar mjerili su -10. U drugim gradovima bilo je ispod nule, osim na Jadranu gdje je bilo znatno toplije, javlja DHMZ

Tijekom dana bit će barem djelomice sunčano, a samo u nekim dijelovima očekuje se malo snijega, prije svega u Gorskom kotaru i Lici te na sjeveru zemlje. Na sjevernom Jadranu bit će malo kiše, a navečer će okrenuti na buru. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom od - 5 do - 1, a na Jadranu između 7 i 12 stupnjeva Celzijusa. 

Novi snijeg u Zagrebu trebao bi početi padati već danas navečer, a očekuje se da neće stati sve do petka. Sredinom tjedna očekuje se najviše oborina.

HAK poziva na oprez zbog poledice posebno na cestama u Lici, Gorskom kotaru, središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj te u Slavoniji. Zbog zimskih uvjeta, mjestimice ugaženog snijega ili leda na kolniku, za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama zabrana je prometa na pojedinim državnim, županijskim i lokalnim cestama u Lici na:

D42 Poljanak-Poljanak, 218 GP Užljebić-Donji Lapac-Dobroselo i D218 Bruvno-Dobroselo-Mazin, ŽC Brotnja-Srb-Sučević.

Za teretna vozila zatvoren je granični prijelaz Ilok.

Trajekti i katamarani plove redovito. 

Idi na 24sata

Komentari 60

  • user_140683 27.01.2014.

    Konaćno da si mogu obući duge gaće.

  • strmi007 27.01.2014.

    -17 kod mene,ker te sprčio

  • bulog55gmdg 27.01.2014.

    Pekmezi! Za sat vremena palim bicikl i idem 15 km do metropole (Županijske)

Komentiraj...
Vidi sve komentare