To je to što me zanima!

Dodik: Mesićeva prijatnja ratom bila je najozbiljnija

Premijer Republike Srpske na javnoj je debati između ostalog rekao da je Mesić vojni lider te da ne zna kakve su ceste u BiH jer se vozi avionom
Vidi originalni članak

Premijer Republike Srpske u utorak je sudjelovao na javnoj debati u Sarajevu kojom prilikom se ponovno dotaknuo nedavne izjave bivšeg predsjednika Hrvatske Stipe Mesića o hrvatskoj vojnoj intervenciji u slučaju referenduma u RS.
- Nisam se uopće iznenadio takvom izjavom Mesića koji je vodio neki svoj rat sa Republikom Srpskom. Radilo se o najozbiljnijoj prijetnji ratom nakon potpisivanja Daytonskog mirovnog sporazuma. Mesić je, za razliku od mene, ratni lider, čovjek koji je 90-ih otišao u Beograd kako bi razbio Jugoslaviju, a bio je predsjednik hrvatske vlade koja je protjerala Srbe iz ustava. On je čovjek koji je napravio političku platformu za zločine nad Srbima koji su se dogodili u Hrvatskoj - kazao je Dodik na tribini na kojoj je sudjelovao i visoki predstavnik za BiH Valentin Inzko. Odgovarajući na pitanja prisutnih, kazao je kako ne zna u kakvom su stanju ceste i naselja u BiH jer se protekle tri godine "nažalost" vozi u avionu, a kazao je kako u dočeku ratne zločinke Biljane Plavšić ne vidi ništa loše te kako bi to ponovo uradio.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • dalmatar 23.02.2010.

    ovaj kokardaš i ne može izjavit ništa drugo.On je recidiv 90 tih i kontekst svake njegove izjave govori kakav je čovik i koliko podcjenjuje Hrvate i Bošnjake. Ovakvi bi još ratovali.Ne znam čime bi ga Mesić napao,mada je Mesić zadnjih 7 dana mandata rekao sve šta je tribao proteklih 10.

  • olnada 23.02.2010.

    Ima nas puno koji vodimo sa vama svoj rat,na zalost.Samo,krijemo ga u sebi.

  • 25sat 23.02.2010.

    Seljo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare