To je to što me zanima!

Dodik nasjeo na šalu i lažnom Milanoviću je obećao večeru

Dodik je nakon pozdrava izrazio oduševljenje lijepim vremenom, a pohvalio se i organizacijom košarkaškog turnira u Laktašima. Priznao je i višak kilograma
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, nasjeo je na šalu voditelja emisije "U zdrav mozak", koji se predstavio kao premijer Hrvatske Zoran Milanović te je od Dodika tražio da ga ugosti u Banjoj Luci.

Voditelj Davor Jurkotić se predstavio kao tajnik Zorana Milanovića te je bez problema uspio doći do Dodika. Dodik je nakon pozdrava izrazio oduševljenje lijepim vremenom, a pohvalio se i organizacijom košarkaškog turnira u Laktašima. Priznao je i višak kilograma, ali je rekao da na tome radi.

Voditelj je pitao u ime Milanovića može li ga Dodik ugostiti, na što je čelnik Republike Srpske rekao kako ima voćnjak na svom imanju, a da ni svinja neće biti problem. 

Dodik je shvatio da se radi ipak o šali nakon što je rekao da će s njima doći i Stipe Mesić.

Idi na 24sata

Komentari 55

  • kung fu panda 12.05.2013.

    bravo dobra šala

  • 08.05.2013.

    RS je čudnovati kljunaš koji nitko nije priznao, iako se o toj temi u Europi i na zapadu ne govori. Nitko ih ništa ne pita i oni nikog ništa ne pitaju. Nadam se da će doći vrijeme kada će se morati svesti računi i kad će netko početi postavljati pitanja.

  • elite_army 08.05.2013.

    Damire sine spusti se na zemlju, to ti nikad nece biti tako kako ti pricas !

Komentiraj...
Vidi sve komentare