To je to što me zanima!

Dodik stigao kod Milanovića

Sastanak sa srpskim predstavnikom tročlanog Predsjedništva BiH nastavak je aktivnosti Predsjednika Republike u cilju stabilnosti i funkcioniranja Bosne i Hercegovine
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Zoran Milanović razgovarao je u utorak u Zagrebu s Miloradom Dodikom, predstavnikom srpskog naroda u Bosni i Hercegovini, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Sastanak sa srpskim predstavnikom tročlanog Predsjedništva BiH nastavak je aktivnosti Predsjednika Republike u cilju stabilnosti i funkcioniranja Bosne i Hercegovine te ostvarenja legitimnog predstavljanja sva tri konstitutivna naroda u skladu s Daytonskim sporazumom, navodi se u priopćenju.

"S tim ciljem predsjednik Milanović je ranije održao sastanke s Bakirom Izetbegovićem, predstavnikom bošnjačkog naroda i Draganom Čovićem, predstavnikom hrvatskog naroda u Bosni i Hercegovini", dodaje se u tekstu.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • max2017 27.10.2021.

    brlja i harmonika ?....osmjesi ko mjesečina........

  • Stipestipe 27.10.2021.

    Sutra cemo slušati hvalospjeve od mostovaca,i svih ostalih lijevih političkih dodvorivača kako je Milanović uradio pravu stvar sa ovim panjem sto ga je pozvao.hrvati očito brzo zaboravljaju...Danas jedno sutra drugo,Hrvatska politika

  • eva60 26.10.2021.

    Zgodni su palčevi dolje na činjenicu

Komentiraj...
Vidi sve komentare