To je to što me zanima!

Doga otela bebu iz naručja majke i trčala s njom u zubima

Kalifornija: Pas je s bebom u ustima trčao 30-ak metara po ulici da bi je onda samo ostavio na cesti. Doga je djevojčici zdrobila rebra, zubima probila pluća i jetra
Vidi originalni članak

Djevojčicu Jasmine Magluyan, staru šest mjeseci, iz naručje majke otela je danska doga dok je majka razgovarala s vlasnikom psa. Doga Zack teška 80 kilograma zatrčala se prema majci, skočila, zagrizla bebu i otrčala s njom niz ulicu. Pas je s bebom u ustima trčao 30-ak metara po ulici da bi je onda samo ostavio na cesti. Djevojčicu su helikopterom prevezli u bolnicu u Los Angelesu. Doga joj je zdrobila rebra, zubima probila pluća i jetra. Unatoč teškim ozljedama liječnici vjeruju da će se djevojčica u potpunosti oporaviti. 

Iz policije su rekli kako se ne radi o kaznenom djelu te da nitko neće dobiti prijavu zbog toga, no socijalna služba inzistira da se istraži je li majka dovoljno dobro zaštitila dijete. Doga je u karanteni na promatranju gdje će provesti 10 dana. Uspavat će ju ako je proglase opasnom. Policija kaže kako pas dosad nije bio agresivan, a za njegove vlasnike rekli su da su odgovorni, piše Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • picbaster 16.12.2010.

    doge su dobre u cevapima imaju okus po janjetini hahahaha

  • cicika 16.12.2010.

    doge NISU agresivni psi!!! ako ti dozvolis psu da bude gazda ,zapravo ako neznas odgojit psa i napravis od njega debila i najmanja toji pudlica bit ce agresivna i opasna.grist,napadat bebe i sl......... ta doga da je htjela ugrist dijete,djete bi sad bilo mrtvo. ja bi rekla da se doga htjela ustvari igrat,mozda je pas mislio da je to u rukama igracka,jel ostavio je bebu ko npr loptu u igri... to da je mama kriva,haaaallloooo????? pa kaj je trebala,ne kuzim?????

  • baky126 16.12.2010.

    Kao prvo doge su agresivni pasi, a pogotovo su agresivni prema djeci jer su ljubomorne. Jedan susjed imao je dogu rodilo mu se dijete, doga ga je htjela rasparati od ljubomore. Taj pas traži dosta pažnje i nije za malu djecu. I znan jos puno slucajeva u vezi doge. A ovi koji govore da nisu ovo ono neka obise macku o rep

Komentiraj...
Vidi sve komentare