To je to što me zanima!

'Događaji u Splitu pokazuju da je Hrvatskoj potreban nadzor'

Kraljevina Nizozemska tražit će nadzor i nakon zatvaranja pregovora, tijekom cijelog postupka ratifikacije, sve do ulaska Hrvatske u EU, rekla je Stella Ronner-Grubačić
Vidi originalni članak

Veleposlanica Nizozemske Stella Ronner-Grubačić reagirala je u ponedjeljak ujutro na nerede na Split Prideu u subotu, piše HRT.

- Kraljevina Nizozemska svakako će tražiti nadzor i nakon zatvaranja pregovora, tijekom cijelog postupka ratifikacije, sve do ulaska Hrvatske u Europsku uniju. Mislim da događaji poput subotnjeg u Splitu pokazuju da je taj nadzor potreban - rekla je Ronner-Grubačić.

Oštro je osudila napade, a nasilje ocijenila kao zastrašujuće. Istaknula je da su ljudska prava važan dio poglavlja 23, čije zatvaranje tek slijedi.

Idi na 24sata

Komentari 238

  • šerif_1 16.06.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • mare63 15.06.2011.

    haha...znaš sta se kaže, jak na jeziku ali ne na djelima !!

  • ministar obrane 15.06.2011.

    Homoseksualci se ne rađaju kao takvi. Seksualna opredjeljenost se stječe kroz okruženje i društvene primjere. Parada djeci daje smjernice kako orijentirati svoju spolnost. Zašto bi od heteroseksualnog društva radili homoseksualno? Kome je to u interesu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare