To je to što me zanima!

Dogovaranje strategije: Nova sjednica Predsjedništva HDZ-a

Tema sjednice nije poznata no vjerojatno članovi razrađuju daljnju strategiju za parlamentarne izbore, odnosno nadolazeći unutarstranački izbori 17. srpnja
Vidi originalni članak

U središnjici HDZ-a na sjednici u 11 sati će se sastati Predsjedništvo Hrvatske demokratske zajednice.

Tema sjednice nije poznata, no vjerojatno članovi razrađuju daljnju strategiju za parlamentarne izbore, a na dnevnom redu su sigurno su i nadolazeći unutarstranački izbori 17. srpnja na kojima će HDZ-ovci izabrati novog predsjednika stranke nakon što je odstupio Tomislav Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • bajica1009 04.07.2016.

    gdje je nestao dični Milošević tako je bio veseo i razigran a sada je na izlaznim vratima baš fino, oni imaju dogovor kako je rekao vaso i čuki ili sve će mo vas uhapsiti i procesuirati, ha ha ha ha ha stranka demokratskog kova baš smišni neki ljudi

  • MazingazBone 04.07.2016.

    Čudi me kako narod nakon svega može još dat glas toj stranci (ili sdp_u)...zasluženo vas dragi Franjo vas je nazvao stokom sitnog zuba...imate što zaslužite..i šutite molim ljepo..

  • ina67 04.07.2016.

    Dogovaranje strategije ili možda gdje će napraviti novi program. Opet u institutu u Njemačkoj ili u domovini mnogih koji su u toj stranci. Kako bilo da bilo o programu se ne govori, govori se kako preveslati druge. To je naša politika i stvarnost. Kao i ovo oču se kandidirati , neću i tako nazovi kandidate, a već se unaprijed znalo da će učiniti ono što oni misle da je jedan član jedan glas. To je njihovim biračima i tako dovoljno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare