To je to što me zanima!

Dogovor na Kaptolu: Država Crkvi vraća 240 milijuna kuna?

Ministar Linić je pristao na povrat duga, a model povrata bit će dogovoren na jednom od sljedećih sastanaka. Kaptol se odrekao 50 milijuna proračunskih kuna u 2013.
Vidi originalni članak

Želimo da nam vratite novac, poručio je Kaptol ministru financija Slavku Liniću, piše Jutarnji list. Dug države Crkvi nastao je prije desetak godina. Država je priznala Crkvi postojanje duga, a ona se odrekla kamata. 

Linić je pristao na povrat duga, a model povrata bit će dogovoren na jednom od sljedećih sastanaka. Kaptol se, kako piše list, odrekao 50 milijuna proračunskih kuna u 2013. 

Idi na 24sata

Komentari 194

  • MAGNUM_2 30.09.2012.

    Super sve šta vrjedi prodat novac pokloniti crkvi ...Hm pa valjda se iz crkve lakše izvuče koja kuna provizije s obzirom da nemamo kontrolu nad njom.

  • Prva Proleterska_1 30.09.2012.

    Taj novac deponirati na sudu , za obeštećenje njihovih žrtava silovanja i pedofilije !

  • JurkovicDubravko 30.09.2012.

    ako Kaptol vjeruje u BOGA,BOG ce njima to vratiti,a narod nema novca,i koliko ja znam božji blagoslov je besplatan,možda je Bozanić to zaboravio,i koliko vidim crkva vise nije u sluzbi Boga,vec je postala trgovacko drustvo,koje gleda samo profit i to na racun ljudi koji danas jedva imaju za kruh i mljeko

Komentiraj...
Vidi sve komentare