To je to što me zanima!

'Dojenje je zakon': Malo majki došlo je sudjelovati u akciji

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Akcija u organizaciji udruge 'Roda' nije naišla na očekivan odaziv. Bilo zbog lošeg vremena ili zbog slabe promidžbe, na akciji 'DOJENJEZAKON' bilo je desetak majki
Vidi originalni članak

'DOJENJEZAKON' kampanja je nastala u suradnji s Gradskim uredom za zdravstvo grada Zagreba. Cilj je kampanje osvijestiti majke o njihovim pravima i pravima njihove dojenčadi. Odnosno, da svaka majka ima potpuno pravo dojiti svoje dijete u javnosti.

POGLEDAJTE VIDEO: Dojilje na zrinjevačkoj klupi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Dojilje su mogle dobiti i sve potrebne informacije i riješiti svoje dvojbe u razgovoru s primaljama, Rodinim savjetnicama za dojenje, patronažnim sestrama i drugim stručnim osobama.

Osim dojenja na javnim mjestima, cilj je potaknuti dojenje općenito, zbog osnaživanja imunološkog sustava dojenčadi.

Nisu se svi složili s kampanjom i podržali je. Naime, u javnim diskusijama neki su građani otvoreno govorili protiv javnog dojenja, jer to, po njima, treba biti potpuno privatna stvar majke i bebe.

Kampanje za poticanje dojenja ja javnim mjestima rade se diljem svijeta.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • 05.10.2015.

    Do škole???? Dobro ti @greta kaže, bolje da ženidbe pa nek se samo na ženinu prebaci

  • greta guslar 05.10.2015.

    Kao što je netko već napisao... dojenje djeteta je normalno samo do pojavljivanja prvih zubi. Sve drugo je loše za djetetov duhovni razvoj... ali tko mari za duhovni razvoj... sve daju samo na tijelo i ljepotu, a šta li će kad ih to napusti?

  • RajskaBatina 05.10.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare