To je to što me zanima!

Dojila na tribini pa bebu udarila loptica u glavu - pala je u komu

SAD: Na utakmici softballa, tromjesečnu bebu koju je na tribini dojila majka pogodila je lopta u glavu. Nakon dugotrajnog liječenja puštena je na kućnu njegu
Vidi originalni članak

Nakon teških šest tjedana provedenih u bolnici, tromjesečna beba McKenna Hovenga koja je zadobila teške ozljede mozga kada ju je u glavu pogodila lopta, konačno je puštena kući.

Malenu McKennu majka Kassy je dojila na tribinama za vrijeme utakmice softballa, u mjestu Shell Rock, u američkoj saveznoj državi Iowi. U jednom trenutku, prejako bačena lopta preletjela je preko zaštitne ograde i pogodila novorođenče u glavu.

Djevojčica je hitno helikopterom prebačena u lokalnu bolnicu i operirana.


- Lopta je letjela preko ograde - i pogodila prvo McKennu ili majku. Nismo sigurni jer se sve dogodilo nevjerojatnom brzinom - napisala je administratorica Facebook stranice Healing for McKenna, objavljenoj s ciljem prikupljanja pomoći za podmirenje troškova McKenninog liječenja. 

U bizarnoj nesreći, djevojčica je pretrpjela teške ozljede mozga - frakturu lubanje i unutarnje krvarenje koji su izazivali kontinuirane i teške napadaje. Stanje je tjednima bilo kritično, a liječnici su se bojali da će ozljeda ostaviti trajne posljedice. 

Liječnici su ustanovili da napadaje izazivaju oštećenja u područjima mozga koja upravljaju motoričkim vještinama i razvojem. Različitim tretmanima i kombinacijama lijekova, naposljetku su uspjeli stabilizirati stanje i smiriti moždanu aktivnost, pa je McKenna puštena na kućnu njegu. 

Obitelj nikoga ne krivi za to što se dogodilo. 

- Nesreće se događaju i ovo je jedna stravična slučajnost - kažu. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • pustinjski tajpan 14.06.2018.

    Sta drugo reck nego da je majka neodgovorna kao prvo voditi malu bebu u takvu buku a odrugim stvarima da ne pisem kao sto je ta lopta ili npr guzva da izbije

  • 14.06.2018.

    oš da te furam j...nom doktoru

  • Mauritius 14.06.2018.

    Cudo sto nisu rekli da je od ospica i da se moramo cjepiti pod hitno.... inace brz oporavak ditetu a ova “majka“ malo pametnije drugi put, ne bi me ni cudilo da je par selfija opalila dok je dojila....

Komentiraj...
Vidi sve komentare