To je to što me zanima!

Dok brojni ljudi ginu u Ukrajini, Dodik odlikovao Putina za patriotizam i ljubav prema RS

Povodom obilježavanja neustavnog Dana Republike Srpske Milorad Dodik je dodijelio odlikovanje Vladimiru Putinu među raznim zaslužnim pojedincima i institucijama
Vidi originalni članak

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik odlikovao je u nedjelju predsjednika Vladimira Putina Ordenom Republike Srpske na ogrlici.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Putin je zaslužan za razvijanje i učvršćivanje suradnje i političkih i prijateljskih odnosa Republike Srpske i Rusije. Ima zasluga na polju javnih djelatnosti kojima se doprinosi sveukupnom i obostranom političkom ekonomskom društvenom i privrednom rastu i razvoju - rekao je Dodik u Banjoj Luci na svečanosti dodjele odlikovanja, prenosi RTRS.

Dodik je inače jedan od rijetkih političara koji i dalje održavaju dobre odnose s PUtinom i podražvaju ga usred rata koji traje u Ukrajini.

Orden će, poručili su, uručiti Putinu naknadno, prilikom prvog susreta s Dodikom.

Dodik je, navodi se, zahvalio Putinu, kao pouzdanom osloncu Republike Srpske. Poručili su i kako je Putin zaslužan za naročito patriotsku brigu i ljubav prema Republici Srpskoj te za razvijanje i učvršćivanje suradnje i ekonomskih i političkih odnosa.

NIJE BIO S VJERNICIMA FOTO Bezvoljan i potpuno sam Putin bio na polnoćki u Kremlju

- Zahvaljujući poziciji Vladimira Putina i snazi Ruske Federacije, glas i stav Republike Srpske čuje se i uvažava i njena pozicija je očuvana pod naletom međunarodnog intervencionizma - poručio je Dodik, piše Dnevni avaz.

Dodjela odlikovanja upriličena je u kulturnom centru Banski dvor u Banja Luci povodom 9. januara, Dana Republike Srpske.

 

Idi na 24sata

Komentari 172

  • mdcro24 09.01.2023.

    Dodik govori sto vucic misli i obrnuto, zestoke sankcije udariti srbima, gazi to

  • bell pontee 09.01.2023.

    Ne razumijem EU da toleriše i ne uvodi sankcije,najkorupiranijem kriminalcu kobajagi političaru?Obično se brane za loš standard građana sa glupim poređenjima "imamo prosječno veće plaće od fbih" da ali samo u državnim institucijama i sudstvu koji štite takve i drže na slobodi...Teško je kriminal iskorijeniti na Balkanu,mislim da i EU tako posmatra jugoistočni Balkan i nema namjru da podpiruje sukobe,a to znači procesuiranje odnosno sankcionisanje bilo kog političara.. izgleda. Kako je i to naopako shvaćeno u narodu, zašto to mnogi smatraju i naroda,odnosno odgovor je već da .."Nemogućnost dekriminilazizacije posebno poltičara"

  • Fede 09.01.2023.

    Pravilno! Pa šta treba, da se odlikuje Zelensky ili kako?

Komentiraj...
Vidi sve komentare