To je to što me zanima!

Dok je Farage branio Trumpa, oponent držao natpis: 'On laže'

Dok je Farage držao govor u kojem je branio Trumpovu zabranu ulaska muslimanima iz sedam zemalja u SAD, zastupnik je iza njega držao papir na kojem je pisalo: 'On vam laže'...
Vidi originalni članak

Kontroverzni britanski političar i veliki euroskeptik koji sjedi u Europskom parlamentu Nigel Farage ponovno je došao u središte pozornosti, ovoga puta zahvaljujući laburističkom zastupniku Sebu Danceu.

Dok je Farage držao govor u kojem je branio Trumpovu zabranu ulaska muslimanima iz sedam zemalja u SAD, Dance je iza njega držao papir na kojem je pisalo:

- On vam laže. 

Faragea to nije omelo pa je nastavio: 

- Kao demokrat, a vjerujem da ćete se složiti sa mnom, smatram da moramo imati otvoreni dijalog s najmo-nijim čovjekom svijeta. Nabijete li mi na nos ponovno taj natpis, dokazat ćete da ste anti-demokratski fanatici što sam uvijek i mislio da jeste.

Dok su članovi Farageovog Ukipa držanje natpisa nazvali odvratnim, dio korisnika društvenih mreža oduševljen je potezom zastupnika Dancea. 
 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • nekiTip_3 03.02.2017.

    to je ta libretardacija 100%.

  • Maryo 03.02.2017.

    Bravo Trump!!

  • Crozag 02.02.2017.

    Čitam zadnje dane i tjedne sve ove rasprave oko Trumpovih poteza, pa i poteza EU. Trumpa je narod izabrao za predsjednika i ima pravo kao takav na svoj stav i svoje odluke dok je na toj funkciji. Europska unija naprotiv nameće svoj stav svim članicama i zapravo im oduzima i ono malo neovisnosti koju još imaju, pogotovo malim zemljama poput naše. Mi biramo ovdje naše predstavnike za Sabor, oni većinski formiraju Vladu, te određuju tko će nas zastupati u EU, s naglaskom na ZASTUPATI, znači zagovarati interese svoje zemlje, a ne poslušno klimati glavom na svaki diktat ili "savjet". Rijetko sam pročitao za neke takve poteze naših vrlih zastupnika u EU parlamentu, stigli su do odličnih pozicija i još boljih primanja indirektno i zahvaljujući glasovima svoga naroda, nakon toga muk i tajac, čak i oni "euroskeptici" su postali veliki Europljani, a prestali biti u prvom redu Hrvati...

Komentiraj...
Vidi sve komentare