To je to što me zanima!

Dok je šetala psa tinejdžericu (16) napao i ozlijedio rotvajler

Rotvajler bez nadzora napao je i lakše ozlijedio 16-godišnjakinju u Maslenici. Bilo je to u ponedjeljak oko osam sati, dok je ona na povodcu vodila svog psa
Vidi originalni članak

- Liječnička pomoć ozlijeđenoj pružena je 16- godišnjakinji u Općoj bolnici Zadar gdje su joj konstatirane lakše tjelesne ozlijede. Pas nepoznatog vlasnika je pod nadzorom nadležnih službi te je u tijeku utvrđivanje svih okolnosti događaja kao i pronalaska vlasnika psa - kažu u zadarskoj policiji.

STRAVA U SPLITU 'Samo je zgrabio Pepija i tresao ga dok se nije prestao trzati'

Naime, u ponedjeljak oko osam sati, dok je šetala psa tinejdžericu je napao rotvajler.

Razgovarali smo s komunalnim redarom Filipom Baričevićem iz općine Jasenice.

PRONAŠLI SU VLASNIKA Pas napao ženu (70) kod Trilja, u padu je slomila obje ruke

- Mislim da su djevojčici najviše stradale noge i ruka, no ozljede su na sreću, površinske i lakše prirode. Pas se kasnije vratio u naselje pa smo ga uspjeli vezati ponudivši mu krekerčiće i nije bilo problema, nit je lajao nit se bunio. Ne djeluje divlje i mlad je, zaigran. Trenutačno je na promatranju kod veterinara. Ne izgleda bijesan, ali mora se sve dobro provjeriti jer nije to stvar s kojom se može igrati. Nakon toga će u azil jer nije čipiran pa mu se vlasnik mu se i ne zna - kazao nam je komunalac Baričević.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • mario900 12.11.2020.

    Nijedan pas nema što tražiti sam na ulici a odgovornost je na vlasniku i nije bitno koje je vrste

  • ZombieZealot 10.11.2020.

    Psi su opcenito hrabri ako vide da se njihove potencijalne zrtve boje.Ako pokazete hrabrost u vecini slucajeva ce pobjeci petama vjetra sa repom medu nogama.

  • ZombieZealot 10.11.2020.

    Ljepo uzeti gan sa sobom kad ides u grad i ako ti neka djukela zarezi znas sta trebas.Dovoljno je uzeti corke da im jednom zapuca na to psece uho i nece vise rezati bar godinu dana.

Komentiraj...
Vidi sve komentare