Obavijesti

News

Komentari 5

'Samo je zgrabio Pepija i tresao ga dok se nije prestao trzati'

'Samo je zgrabio Pepija i tresao ga dok se nije prestao trzati'

Pepi i njegova vlasnica jučer ujutro su izašli u uobičajenu šetnju, no čim su izašli iz zgrade, na njih se zaletio veći pas, zgrabio Pepija i tresao ga dok Pepi nije izdahnuo na rukama svoje vlasnice

VIDEO

Trebala je to biti jutarnja šetnja kao i svaka druga do sad. Trogodišnji njemački pomeranac Pepi i njegova vlasnica oko 9 ujutro su izašli iz svoje zgrade kraj splitskog parka Emanuela Vidovića. Odjednom se na njih sa udaljenosti od 30 metara zaletio pas u tipu staforda. Pepijeva vlasnica je u prevelikom šoku da bi s nama razgovarala, ali detalje događaja nam je ispričala njena prijateljica.

- Pas nije bio na povodcu, a Pepi nije izazivao, nije lajao i nije se bojao velikih pasa - rekla nam je prijateljica.

Vlasnica staforda je počela vikati da im on neće ništa jer je još beba, no nije bila u pravu. Staford je zgrabio pomeranca za kralježnicu i tresao dok se Pepi nije prestao trzati.

 - Pustio ga je tek kad je Pepi prestao davati znakove života - rekla je. 

Nakon toga je krenuo i na Pepijevu vlasnicu koja je, na sreću, prošla bez ozljeda. Pepi je izdahnuo na rukama svoje vlasnice u veterinarskoj ambulanti SplitVet, jer mu je tijekom napada staford probio plućno krilo. 

Puno vas se javilo privatno i vlasnica i pas su locirani. Sve je prosljedeno vet ispekciji. #pravdazapepia❤ *🙏 molim...

Objavljuje Tina ZutelijaUtorak, 27. listopada 2020.                                                                                                                       

Iz PU Splitsko-Dalmatinske za sada kažu samo da su policajci izašli na dojavu o napadu, napravili zapisnik te su daljnja postupanja u tijeku. Prijateljica Pepijeve vlasnice apelira na vlasnike pasa da se drže pravila jer nije kriv pas, nego neodgovorni vlasnik, ali i na službe koje bi trebale paziti da se provodi zakon o držanju kućnih ljubimaca.

 -  Svi se prepadnemo kad se pas zaleti prema nama, a vlasnik viče 'Neće ti ništa'. Apeliram da svi mali i veliki psi budu na povodcu i da psi 'opasnih' pasmina nose brnjicu, ali i da nadležni krenu sankcionirati neodgovorne vlasnike i provoditi zakon kad se ovakva tragedija dogodi - rekla je prijateljica Pepijeve vlasnice. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"
Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!
ZARADILE 30 TISUĆA EURA

Dvije 'madamice' su u Zagrebu godinama vodile posao. Za sat vremena naplaćivale 159,27 €!

DETALJI OPTUŽNICE Spolne usluge oglašavale su pod naslovima 'Plava bomba 35 g.', 'Mazna37', 'Vatrena plavuša, grudi 4' i slično. Neki od muškaraca su odlazili kada bi vidjeli da žena ne odgovara opisu iz oglasa