To je to što me zanima!

Dok joj tata bježi po Londonu, Iva se ležerno šeta Zagrebom

Balent je bila u društvu prijateljice Karle Kajić čiji je suprug Luka, inače, surađivao s Todorićem. Iva od fotoreportera nije pobjegla poput oca, pokušala se sakriti, ali im se ipak nasmiješila
Vidi originalni članak

Ivica Todorić sinoć je dao 'petama vjetra' kad je na londonskim ulicama ugledao novinare HRT-a. Njegova kći Iva Balent, s druge strane, ležerno se šetala Zagrebom u društvu prijateljice Karle Kajić čiji je suprug Luka, inače, surađivao s Todorićem. Iva od fotoreportera nije pobjegla poput oca, pokušala se sakriti, ali im se ipak nasmiješila. 

Iva je za šetnju gradom odabrala torbicu Louis Vuitton koja inače košta 18.146 kuna. Zaposlenica Konzuma za nju bi morala raditi pet mjeseci.  

Inače, torbu, do koje je danas teško doći, je 2014. godine dizajnirala japanska modna dizajnerica Rei Kawakubo, a zanimljiva je po tome što na sebi ima ogromne rupe, ali i što je bila dio limitirane serije 'Celebrating Monogram' u sklopu kojeg je ta kuća surađivala s najpoznatijim dizajnerima poput Christiana Louboutina i Karla Lagerfelda. 

Todorić mora tri puta tjedno na policiju

Nakon što je u utorak Ivica Todorić uhićen i ispitan u Londonu, pušten je da se brani sa slobode. Pred londonskim sudom pojavit će se za pola godine, točnije 10. travnja kada je zakazano novo ročište. Do tada mora tri puta tjedno na policiju, a upravo se ispred postaje dao u bijeg kad je sinoć vidio novinare.

Idi na 24sata

Komentari 193

  • Drago260374 10.11.2017.

    Sa svima koji imaju veze s Todorićem treba u zatvor pogotovo kćer i sinovi treba ih zatvorit na 40 godina robije za plječku stolječa !

  • Miške 10.11.2017.

    U ruci drži 2 mobitela.

  • Anđelika 10.11.2017.

    Prije nekoliko dana prodavačice u Konzumu su međusobno pred kupcima pričale da je došao k njima neki iz vrha Konzuma i rekao da su one krive jer je promet jako pao. Razlog mu je: u 18 sati nisu imale pune pladnjeve narezane salame i sireva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare