Obavijesti

News

Komentari 193

Dok joj tata bježi po Londonu, Iva se ležerno šeta Zagrebom

Dok joj tata bježi po Londonu, Iva se ležerno šeta Zagrebom
5

Balent je bila u društvu prijateljice Karle Kajić čiji je suprug Luka, inače, surađivao s Todorićem. Iva od fotoreportera nije pobjegla poput oca, pokušala se sakriti, ali im se ipak nasmiješila

VIDEO

Ivica Todorić sinoć je dao 'petama vjetra' kad je na londonskim ulicama ugledao novinare HRT-a. Njegova kći Iva Balent, s druge strane, ležerno se šetala Zagrebom u društvu prijateljice Karle Kajić čiji je suprug Luka, inače, surađivao s Todorićem. Iva od fotoreportera nije pobjegla poput oca, pokušala se sakriti, ali im se ipak nasmiješila. 

Iva je za šetnju gradom odabrala torbicu Louis Vuitton koja inače košta 18.146 kuna. Zaposlenica Konzuma za nju bi morala raditi pet mjeseci.  

Inače, torbu, do koje je danas teško doći, je 2014. godine dizajnirala japanska modna dizajnerica Rei Kawakubo, a zanimljiva je po tome što na sebi ima ogromne rupe, ali i što je bila dio limitirane serije 'Celebrating Monogram' u sklopu kojeg je ta kuća surađivala s najpoznatijim dizajnerima poput Christiana Louboutina i Karla Lagerfelda. 

Todorić mora tri puta tjedno na policiju

Nakon što je u utorak Ivica Todorić uhićen i ispitan u Londonu, pušten je da se brani sa slobode. Pred londonskim sudom pojavit će se za pola godine, točnije 10. travnja kada je zakazano novo ročište. Do tada mora tri puta tjedno na policiju, a upravo se ispred postaje dao u bijeg kad je sinoć vidio novinare.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 193
VIDEO

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'
TODORIĆ NA BLOGU

'Čekalo se da Knighthead kupi obveznice i odbili Sber banku'

Ivica Todorić na blogu tvrdi da je Knighthead kupovao obveznice i nakon 9. travnja, a da je na sastanku u travnju odbijena Sber banka, jer se čekalo da Knighthead kupi potrebnu količinu obveznica

NOVA OBJAVA NA BLOGU

Ivica Todorić: Koga zastupa Dolički, Agrokor i Knighthead?

Todorić piše kako pod pritiskom javnosti Dolički brani svoj ugovor i svoj roll up, "zanemarujući činjenicu da se, kao i njegov poslodavac Ramljak, nalazi u neviđenom konfliktu interesa"
DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića
traži ga policija

DORH izdao europski uhidbeni nalog protiv Ivice Todorića

Sukladno Zakonu o pravosudnoj suradnji u kaznenim stvarima s državama članicama Europske unije, DORH je izdao europski uhidbeni nalog protiv prvookrivljenog hrvatskog državljanina, priopćili su