To je to što me zanima!

"Dok sam se ženio, netko mi je zapalio sobu u kući"

Leu Kljakoviću Gašpiću (27) iz Solina netko je bacio kanticu s benzinom u sobu i zapalio. Vatra je progutala dječju sobu, TV, DVD i sve ostalo
Vidi originalni članak

Netko mi je podmetnuo požar kao „poklon“ za pir. Taj je znao da se ženim i da u kući nema nikoga pa je ubacio kanticu s benzinom u sobu u kojoj sam donedavno živio u kući svojih roditelja. Nemam pojma kome je to moglo pasti napamet, jer, koliko znam, nisam se nikome zamjerio. Ova situacija nije mi nimalo pokvarila raspoloženje i vjenčanje. Očito je da se radi o  nekome bolesnom ili vrlo ljubomornom - ispričao je Leo Kljaković Gašpić (27) iz Solina.
Netko je u subotu oko 22.45 sati provalio vrata u prizemlju na kući njegovih roditelja. Požar je nastao od eksplozije plastične kantice s benzinom bačene na tepih, a uljez je prethodno gorivom polio i krevet u sobi. Vatra je progutala televizor, DVD uređaj i sve ostalo. Izgorio je i zapakirani namještaj za dječju sobu. Leo i njegova supruga čekaju bebu. Srećom susjedi su brzo pozvali vatrogasce te vatra nije zahvatila i ostatak kuće. Obavijestili su i Kljakoviće Gašpiće koji bili na sinovu vjenčanju.
 - Susjedi kažu da je nešto grunulo kao da se sudarila dva automobila. Taj koji je podmetnuo vatru ušao je iza kuće, jer znao je da su nam naprijed svezana tri psa. Vatrogasci su uspjeli spasiti našeg mopsa koji bio unutra, a nije nam ništa ukradeno, iako je u drugoj sobi bilo nakita i mobitela, kazala je Leova majka.
U potpunost je izgorjela Leova nekadašnja soba, a šteta je procijenjena na 25.000 kuna. Policija je, kako kažu Klajković Gašpići, ima dovoljno dokaza koji bi mogli dovesti do počinitelja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • mario66617 26.09.2010.

    punica, a tko bi drugi...

  • robic 26.09.2010.

    ...a možda su u šumi??

  • skeletor83 26.09.2010.

    možda su u bunaru

Komentiraj...
Vidi sve komentare