To je to što me zanima!

Dok su mu vikali pred stanom Milanović jedrio s Gotovinom

Premijer i umirovljeni general plovili su u društvu s ministrom obrane Antom Kotromanovićem dok su branitelji vikali 'Javi se' pod njegovim prozorom u Zagrebu
Vidi originalni članak

Branitelji koji su prosvjedovali u subotu okupili su se ispred stana premijera Zorana Milanovića i vikali 'Javi se', za to vrijeme premijer je bio nekoliko stotina kilometara južnije. S umirovljenim generalom Antom Gotovinom i ministrom obrane Antom Kotromanovićem plovio je jedrilicom, piše Novi list. 

Premijer je razvio prijateljske odnose s Gotovinom nakon njegovog puštanja iz haškog pritvora i nekoliko puta je posjetio njegovo tunogojilište blizu Murtera. Bivši general i ministar obrane dugogodišnji su prijatelji.

Idi na 24sata

Komentari 432

  • Thief 17.03.2015.

    Krivo to novinari interpretiraju,Gotovina je čovijek koji zbog svoje prošlosti je svakako povezan sa ljudima iz političkih krogova bez obzira kojoj strani pripadali,s njima je i u kontaktu i s njima se druži,s menom se nebu družio kad nismo nigdje nikad ništa radili itd... Sviđa mi se kod njega kaj se striktno drži onoga da je družba družba a služba služba,dakle drži se svoga posla a sad,s kime popije kavu,večera ili jedri očito s ljudima koje poznaje!

  • najiram 10 17.03.2015.

    gotovinu je partija sa čuvenom doktrinom uvrstila u svoje redove "Govor Moše Pijade sa prvog zasjedanja AVNOJ-a 1942. u Bihaću objašnjava strategiju osvajanja vlasti:[4][5] ...potrebno je zato stvoriti toliko mnogo beskućnika, da ovi beskućnici budu većina u državi. Stoga mi moramo da palimo. Pripucaćemo pa ćemo se povući. Nemci nas neće naći, ali će iz osvete da pale sela. Onda će nam seljaci, koji tamo ostanu bez krova, sami doći i mi ćemo imati narod uza se pa ćemo na taj način postati gospodari situacije.Oni koji nemaju ni kuće ni zemlje ni stoke, brzo će se i sami priključiti nama, jer ćemo im obećati veliku pljačku. Teže će biti sa onima koji imaju neki posed. Njih ćemo povezati uza se predavanjima, pozorišnim predstavama i drugom propagandom... Tako ćemo postepeno proći kroz sve pokrajine. Seljak koji poseduje kuću, zemlju i stoku, radnik koji prima platu i ima hleba, za nas ništa ne vredi. Mi od njih moramo načiniti beskućnike, proletere... Samo nesrećnici postaju komunisti, zato mi moramo nesreću stvoriti, mase u očajanje baciti, mi smo smrtni neprijatelji svakog blagostanja, reda i mira..." obečano mu je da če sudjelovati u velikoj pljački...ako valjda svoje pristaše izvede na ulice protiv onih u savskoj...

  • sta-reci 17.03.2015.

    Dok su mu vikali pod prozorom, Milanovic jedrio s Gotovinom. Yea, right.

Komentiraj...
Vidi sve komentare